Egy szűzlány lehet terhes?
Figyelt kérdés
A barátnőm szűz, és hát óvszer nélkül akartunk sexelni, beraktam neki de nem szakítotam át a szűzhártyáját viszont a vaginájában meg ott volt a péniszem, viszont nem élveztem oda, hanem az az anyag ami közötte jött... attól teherbe eshet? 14/F2010. nov. 5. 20:21
3/18 anonim válasza:
Ha nem vagy tisztában a dolgokkal akkor mi a faxomnak akarsz szexelni?
Attól nem leszel menőbb,hogy előbb kezded.
Sok gyökér.
6/18 anonim válasza:
ha az előváladékra gondoltál akkor igen,van rá esély,hogy tehrhes legyen.de most őszintén mért nem előbb kérdezitek meg minthogy abortuszra kerüljön a sor?!
ne szexeljetek,rohadtul éretlenek vagytok még hozzá!
7/18 anonim válasza:
ennek mi értelme volt???mármint ennek "aktusnak" XD
8/18 anonim válasza:
A válasz a kérdésedre, IGEN, TEHERBE ESHET!
nem nagy az esélye, de van rá esély, és általában pont az ilyen hyék miatt, mint te, kisfiam, esnek teherbe a 13-14 éves kislányok.
9/18 anonim válasza:
Szerintem az mtv előfizetéssel kéne , hogy járjon havonta pár csomag óvszer a kölköknek.
10/18 anonim válasza:
Figyelj,cicamica! A barátnőd csak volt szűz,csak volt!!!
Onnantól,hogy a Te játékos péniszed az ő szűzies vaginájában volt,onnantól kezdve nem annyira az.
Tehát lehet terhes,mert nem vagytok Ti annyira gyakorlottak.:-))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!