Miért csinálunk abból akkora problémát ha valaki még szűz huszon egy-két évesen?
Miért jelent ez olyan nagy problémát? Lehet, hogy az illetőnek nem volt még olyan partnere akivel szívesen elvesztette volna szüzességét.
Ja, és mielőtt valaki is kombinálna én már nem vagyok szűz.
Csak sok ilyen kérdést látok itt ahol ezen vitáznak az emberek.
tudod, én úgy godnolom, ha valaki azért cikiz téged, mert szűz vagy fiú létedre, az annyira primitív . :)
szóval, magáról ad egy szegénységi bizonyítványt. hogy mennyire elítél másokat, az ilyenekkel nem érdemes foglalkozni. csak bosszúságot okoznak nekünk, de hangsúlyozom ők se különbek senkinél, hiszen ők is emberek tele hibákkal :)
miért lenne ciki ha egy huszonéves pasi szűz??
nekem megfelel..legalább nem azon agyalok hány nővel volt előttem
Konformista társadalomban élünk és az ilyen jó dolgok mint a faszbuk meg különböző fórumok, internet csak erősítik az ilyen dolgokat. 1800-as években hol számított ki szűz vagy ki nem? Az számított mennyire sikeres, mit tesz a társadalomért, hogyan dolgozik stb. Ma már értékek sincsenek...
Csak elállatiasodott ember és ennek ellenére verjük a mellkasunkat hogy mennyire csúcsfaj vagyunk, holott a legtöbb nő is az izmosat, a nagydarabot, a szépet szereti úgy ahogy a férfi a homokóra alakot. Nagy mell mert az termékenység jele úgy ahogy a nagy pénisz vagy a golyók. Az ember állat csak nem tudjuk elfogadni... Mitől különbözik egy felhőkarcoló egy termeszvártól vagy egy méhkaptár egy panelháztól vagy nagyvárostól. Egyszerűen csak jobban használjuk az eszközeinket de semmivel sem vagyunk többek egy állatnál sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!