Van itt olyan ember, aki szűzen házasodott össze? Vagy aki meg szeretné őrizni a szüzességét házasságig?
15.28 nak
nem szoptam le neki!
OFF - Nem tudom megállni, hogy ne szóljak bele. Én 25 vagyok és szűz (nő), hozzáteszem, nem elvek miatt, nem vagyok különösebben vallásos (bár hiszek Istenben). Hanem azért, mert eddig még nem találtam egy olyan férfit, akibe szerelmes lennék és aki viszonozza a szerelmem. Én úgy gondolom, megéri várni, nem lennék boldogabb, ha szexuálisan tapasztalt lennék, és azokkal a pasikkal szereztem volna tapasztalatot, akikkel eddig járogattam (rövid kapcsolatok voltak ezek).
ON - Mit mondjak, egyenesen felháborítónak tartom azt a megfogalmazást, hogy "kipróbálni" a másikat, meg hogy cipőhöz, nadrághoz (!) hasonlítani az aktuális partnerünket. Szerintem ez rohadt megalázó. A magam részéről nem óhajtom, hogy engem valaki próbálgasson. És én is megtisztelem azzal a partneremet, hogy nem "próbálgatom". Ha egyszer találok olyan férfit, akivel kölcsönösen szerelmesek vagyunk egymásba és tiszteljük egymást, akkor én nem azért szeretnék lefeküdni vele, hogy kipróbáljam, passzolunk-e az ágyban. Hanem azért, mert vágyom rá, és ő is vágyik énrám. Szerintem ez nagy különbség.
Kérdező: mint írtam, nem tartom különösebben a vallásom, szóval ilyen téren nem tudom, mennyire adhatsz a véleményemre. Én abban nem látok semmi rosszat, ha szerelemből megtörténik a dolog. Nem kíváncsiságból, nem egyéb önös érdekekből, hanem azért, mert Te úgy érzed, hogy annyira szereted a barátod, hogy szeretnéd teljesen nekiadni magad. És persze akkor, ha a barátod hasonlóan vélekedik a dologról. Ilyen formában szerintem nem kifogásolható a dolog.
Esetleg nézd meg a Virtuális Plébánia fórumát (www.plebania.net), ott sokszor esett szó erről -- ha a vallását aktívan gyakorló emberek véleményére vagy kíváncsi.
Remélem, sikerül jól döntened, sok boldogságot kívánok.
25/N
utolsónak
tetszik a válaszod:)
22:37-eshez hasonlóan én sem találtam még meg életem párját, bár idősebb vagyok.
Hasonlóan látom a dolgot-bár nálam a vallásos meggyőződés is bejátszik.
Én sem szeretem próbálgatni a partnereket, úgy érzem nem fair egy lánnyal szemben, hogyha eleinte nem olyan az együttlét, akkor selejtezem sorba az összeset, egészen addig, míg a kedvem tartja.
Számomra a szex szó nem csak testi örömet jelent,hanem önátadást is, amit nem játszhatok el bárkivel, csak aki megérdemli, de fordítva is igaz, tehát én sem szeretném magam kihasználva érezni és rájönni, hogy csak eszköz voltam, igazi szerelmet, szeretetet pedig nem kaptam.
33F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!