Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Szerintetek mit tegyek?...

Szerintetek mit tegyek? (bővebb lent)

Figyelt kérdés

Egy haveromhoz mentem át este ott filmet nézni.De úgy beszéltük meg hogy akkor ott is alszom nála. A lényeg az hogy néztük a filmet és én kiment valamiért és mikor vissza akartam mászni az ágyba (mert ott néztük a filmet) akkor megbotlottam egy tálba...xD

És az ölébe találtam magam...azonnal fel akartam állni ,de ő nem engedte és utána éreztem hogy föl áll neki....

Nagyon jóérzés volt,de közbe meg kicsit olyan cikinek érzetem a szitut. Aztán meg...én is meg ő is elvesztettük az eszünket és lefeküdtünk..

Nagyon jó volt és nem bántam meg!Védekeztünk annyi eszünk azért még volt! DE mikor reggel felkeltem azzal állt elő hogy: Nagyon régóta tetszem neki és nem e lennék a barátnője! ( 3 éve ismerjük egymást)

Nagyon jó fej meg bejön ,de nem vagyok belé szerelmes!

a kérdésem: szerintetek igy is igent mondjak hogy csak tetszik?? Lehetek belé szerelmes idővel ugye? És szerintetek hiba volt lefeküdnünk? (mi se terveztük)

ő 17F én 15L

ja és bocs a regény miatt :)

2010. okt. 29. 17:31
1 2
 11/12 anonim válasza:
mondj neki igent ha jó volt a sex nem lesz gond ha többet vagy vele belezúgsz.;)
2010. nov. 2. 20:32
 12/12 anonim válasza:
Azt ajànlom mint 10hò 30 éjféjli vàlaszolò! Ja és jòl tettétek a védekezést!:)
2010. nov. 4. 12:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!