Mi a dolga a szűz lánynak az 1. alkalomkor? Bővebb lent
Tehát mit kell csinálnom? És milyen pózt ajánlotok?
Kész vagyok szexre csak egy valamitől félek hogy béna leszek? A fiú is szűz!! ilyenkor a lánynak mit kell tenni? tudni fogja a fiú? lécci csak rendes válaszokat!
A párom és én is 19 évesek voltunk, mikor először szeretkeztünk, mindketten szüzek. Nem volt semmi gáz, türelmes volt, és hagytunk megfelelő időt az előjátékra. Az a lényeg, hogy szólj, ha bármi nem esik jól. Légy őszinte, ha szeret a fiú, meg fogja érteni, és normális lesz. Nem éri meg, hogy az első alkalom rossz emlék maradjon, mert nem mertél szólni.
Amúgy a lényeg, hogy próbálj ellazulni, ne aggódj feleslegesen, és lehetőleg nyugodt, meghitt helyet keressetek az első alkalomhoz. A hagyományos, misszionárius póz valóban a legjobb elsőre.
Nincs semmi, amit el tudnál rontani, mindig ez lebegjen a szemed előtt!:) A többi majd jön ösztönösen.;)
21/L
Köszönöm a hasznos válaszokat!
tudom hogy bénázni fogunk..:(
17:29
miért mi volt?:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!