Hol lehet olyan lányokat találni akik elveszik a szüzességem? Persze úgy, hogy után az kettőnk között marad és nem kürtöli szét.
Lassan 25 leszek és komolyan mondom semi közöm nem volt még a szxualitás semmilyen formályához.Még csók sem.
Regisztráltam néhány oldalon(társ-és sexpartenkereső),de a kutyának nem kellettem.
A prostik akik a neten hírdetik magukat sem a legjobb megoldás.(ill. találtam valakit,de már régóta nem válaszol)Nem szeretném az elsőt időhöz kötni meg csak munka vagyok nekeik.
Érdekes,hogy az a nő aki feltesz egy hírdetést,hogy sexpartner keres az sem azt keres vagy csak nem engem.
Ok,hogy rutintalan vagyok,de ennyire nem jók a szűz fiúk?
>>Ne akarj mindenáron lefeküdni valakivel inkább randizz, találj egy barátnőt és majd vele elég lesz ha lefekszel.
Gondolj bele, mi lesz ha odaadod magad valami jöttmentnek aztán megbánod. Nem fogod tudni visszacsinálni, és örökre emlékezni fogsz rá.
Ja és ha rossz lesz az első élmény akkor az rányomja a bélyegét a későbbiekre. Ha viszont barátnővel csinálod, akkor ő majd segít ha esetleg az első nem lenne tökéletes. Ha más valakivel "rontod el" , akkor azt majd egy későbbi barátnő nem fogja tudni helyrehozni, mert ő nem tudja mi történt.<<
Igen ebben sok igazság van. Viszont kifoghatok rossz lányt is. Arról nem is beszélve,hogy úgyérzem a tapasztalatlanságom(nem csak a szexben hanem álltalában a lányokkal)is gátol a közeledésben.
Viszont azt szeretném ha jó lenne az első.
Mennyire fontos az első egy fiúnak? Milyen kihatás van a továbbiakra???
Ki kéri,hogy adjammeg az e-mail címem?
Tényelg tudsz segíteni?
Aham.
Írj nekem privátban.Nyugodtan. üdv
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!