Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Hol lehet olyan lányokat...

Hol lehet olyan lányokat találni akik elveszik a szüzességem? Persze úgy, hogy után az kettőnk között marad és nem kürtöli szét.

Figyelt kérdés

Lassan 25 leszek és komolyan mondom semi közöm nem volt még a szxualitás semmilyen formályához.Még csók sem.

Regisztráltam néhány oldalon(társ-és sexpartenkereső),de a kutyának nem kellettem.

A prostik akik a neten hírdetik magukat sem a legjobb megoldás.(ill. találtam valakit,de már régóta nem válaszol)Nem szeretném az elsőt időhöz kötni meg csak munka vagyok nekeik.

Érdekes,hogy az a nő aki feltesz egy hírdetést,hogy sexpartner keres az sem azt keres vagy csak nem engem.

Ok,hogy rutintalan vagyok,de ennyire nem jók a szűz fiúk?

2009. jan. 5. 19:19
1 2
 1/15 anonim válasza:
100%

Hát barátom nem igazán tudok ebben segíteni... Járj sokat szórakozni, és ismerkedj! Ha az anyagi helyzeted nem engedi, akkor csak csavarogj sokat, kávézókban elütheted az időt... Hátha akkor talál el téged és egy lányt is Amor nyila...

SOK SIKERT!!!!!!!!!!!!!

2009. jan. 5. 19:24
 2/15 anonim válasza:
100%
Hol laksz? +próbálok neked segíteni! Én szabolcs megyében... Az előző válaszoló voltam...
2009. jan. 5. 19:27
 3/15 anonim ***** válasza:
100%
Ajánlom még a swinger klubbokat is, elmehetsz egy barátoddal, vagy az se gond, ha egyedül mész.
2009. jan. 5. 20:03
 4/15 anonim válasza:
100%

Én esetleg tudnák neked segíteni!

ha úgy gondolod írj és a továbbiakat majd +beszéljük.

2009. jan. 5. 20:26
 5/15 anonim ***** válasza:
100%

Ha nem akarsz semmi képpen se prostihoz menni (pedig elég jó ötlet), akkor javaslom, hogy keress egy szűz lányt, akit hasonlóan zavar a tapasztalatlansága, és segitsetek egymáson. Szerintem interneten, társkereső oldalakon, biztos van ilyen leányzó.

A másik tipp. Járj el gyakran szórakozóhelyekre, és ott keress valamit. Viszont ne azzal kezd, hogy te még nem voltál nővel, mert ez a te korodban már elég kiábránditó. Egyszerűen légy magabiztos és próbálj meg felcsipni valakit.

2009. jan. 5. 21:35
 6/15 anonim ***** válasza:
100%

szerintem is aza legjobb ha nem kotod a leanyzo orrara h mennyire nem vagy jartas. ha tudsz keress olyat aki hasonlo helyzetben van mert o is ideges lesz es ha kicsit magabiztosnak tunsz fel sem fog merulni benne h te nem tudod h mit csinalsz. a bar mar csak azert is jo 5let mert ott mki el van lazulva, lehet h jo bedobni 1 fel decit a batorsag kedveert (de ne sokat!!)

a prosti xtem a leghulyebb 5let, ne akard erre elpazarolni. ez 1 szep elmeny kene legyen!!!

2009. jan. 5. 23:10
 7/15 anonim ***** válasza:

Szerintem ez ne zavarjon. Nem kell mindenkinek tudnia, hogy szűz vagy. Ha lesz barátnőd neki sem kell elsőre bevallanod, minden jól fog menni, nem lehet elrontani hidd el. Csak legyél magabiztos, akkor bármit csinálsz nem leszel nevetséges :) ez az élet egyéb területeire is igaz. ha mégis szóvá teszi, hogy ügyetlen vagy akkor mondhatod, hogy mert nagyon izgulsz mert ő sokat jelent neked nem csak egy sima csaj. De szerintem normális nő nem vágja a partnere fejéhez ezt. Max annyit mond, hogy olyan kis aranyos vagy/voltál :)

Ne akarj mindenáron lefeküdni valakivel inkább randizz, találj egy barátnőt és majd vele elég lesz ha lefekszel.

Gondolj bele, mi lesz ha odaadod magad valami jöttmentnek aztán megbánod. Nem fogod tudni visszacsinálni, és örökre emlékezni fogsz rá.

Ja és ha rossz lesz az első élmény akkor az rányomja a bélyegét a későbbiekre. Ha viszont barátnővel csinálod, akkor ő majd segít ha esetleg az első nem lenne tökéletes. Ha más valakivel "rontod el" , akkor azt majd egy későbbi barátnő nem fogja tudni helyrehozni, mert ő nem tudja mi történt.

2009. jan. 6. 05:26
 8/15 anonim válasza:
100%
na ez egy nagyon nagyon jó kérdés! Én is szívesen találnék végre egy lányt aki csak úgy elveszi a szüzességem, mert így szüzen belekezdeni egy kapcsolatba nem a legjobb.. para van midnentől csók meg minden.. szóval ha valaki esetleg engem is bevállalna, megköszönném. a kérdés feltevőjének meg kitartás.. mást én sem tudok csinálni.. pedig még azt se lehet mondani h rusnya vagyok, egyszerűen csak semmi de semmi önbizalmam nincs...
2009. jan. 6. 09:49
 9/15 anonim válasza:
100%
Helló! Magam is hasonló cipőben járok, 20 éves vagyok, próbáltam közeledni lányokhoz, de mindig nagyok gátlásaim és elakadtam. Prostizni én sem akarok, a társkeresőkön meg visszajelzést se kaptam, pedig nem mondnak csúnyának. Budapesti vagyok, ha lenne valaki aki segítenie rajtam, írjon ide: egysrac89@freemail.hu
2009. jan. 6. 12:45
 10/15 A kérdező kommentje:

Baranyában

egyesek szerint jó ötlet a prosti mások szerint meg nem .

Én sem tudom mi a jó megoldás.

Igazából olyan prostira gondoltam akivel már váltottam néhány levelet a neten és tudja mi a helyzet. Kedvesnek tűnt.

Tudom,hogy szép emléknek kellen,hogy legyen,de ha a feltételek nem olyanok? Nyílván való,hogy ha lenne barátnőm az más lenne. Ezzel viszont nem számolok.

Akkor szerintetek merre vegyem az irányt?

2009. jan. 6. 20:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!