Megujjaztak, elveztettem a szüzességem?
Megujjaztak és akkor most felszakadt a szűzhártya?
Köszi!
Nem -.-
Akkor nem vagy szűz ha f.asz volt benned...
Ezt olyan nehéz felfogni?
Hány éves vagy? xD
Ezt úgy értettem hogy akkor felszakadt a szűzhártyám?
16éves vagyok...
attól h átszakadt az a rühes szűzhártyád az ujjazástól vagy bármi mástól ami nem egy dákó, még szűz maradtál.. -.-
ha pénisz volt benned akkor nem vagy szűz b+..
kb 3 ezer ilyen kérdés volt már..
kislányok.. mondtam mááár menjetek barbizni a szex felnőtteknek való.. -.-
16:13
xD
gcijóóó vagy :D akkorát szakadtam xD
am igaza van kérdező, ezt a felnőtteknek találták ki.. mennyé barbiékhoz, az a világ való néköd xP
Jó rosszul tedtem ki a kérdést elnézést kérek nemkell ezért pofázni:) és nem hinném hogy ti kissebbek vagytok nálam...azért mert egy ember nem tapasztalt nemkell egyből pofázni.
Kösziköszi
De ha egyszer igazuk van? Kicsit durván mondták el, az igaz, de attól még igaz.
80 ezerszer le volt már írva ezen az oldalon:
A szüzesség megléte nem attól függ, hogy van-e szűzhártyád vagy nincs.
Ha volt a hüvelyedben PÉNISZ, akkor nem vagy szűz. Ha nem volt, akkor SZŰZ VAGY teljesen mindegy, hogy megujjaztak, megöklöztek, uborkát vagy botmixert dugtak beléd.
Az egyik válaszadónak pedig: A szűzhártya közvetlen a hüvelybemenetnél van. Szóval nem kell olyan baromi hosszú ujj hozzá...
Amúgy meg honnan tudjuk, hogy elszakadt-e? Talán belelátunk a puncidba szerinted? Valakinél olyan rugalmas a szűzhártya, hogy még rendszeres nemi élet esetén sem szakad át.
Ha annyira érdekel, fogj egy tükröt és nézd meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!