Szerintetek gáz, ha fáj h már előttem 2en megujjazták?
Saját magaddal szúrsz ki,ha ezen agyalsz.A múlt az múlt.Azon már nem tud változtatni.
Ne éreztesd vele,hogy ez zavar,mert nagyon rosszul fogja magát érezni,egy olyan dolog miatt,ami egy intim kapcsolatban normális.
Ha tényleg szereted,akkor ez ne nyomassza a kapcsolatotokat,mert könnyen szakítás lehet a vége.Gondold át,hogy mit éreznél,ha azért dobna,mert te elötte több lánnyal is voltál.
Arról nem is beszélve,hogy egy lánynak a szüzesség elvesztése nagyobb élmény,mint egy ujjazás.Vagyis a legfontosabbat veled éli majd át.
Hallod helyzetem ugyanez.az igazság viszont az amire én már rájöttem de te még úgy látom nem hogy ez csak neked lesz szar ha ezen agyalsz. Én megbeszéltem magammal ezt és hidd jobb így. Ugyanúgy ott lesznek azok akik előtted vele voltak akkor is ha nem gondolsz rá vagy ha éppen minden k.rva percben erre gondolsz. Szerintem és ez tapasztalat ne foglalkozz vele. Csináld azt amit én:
1. gondolj arra te is voltál már mással mégis szereted és ez már semmit nem jelent neked csakis ö
2. Kérd meg a kezét és legyél vele boldog az exek gondolata nélkül :)
P.S és nekem nem csaj ujjazásról volt szó (akkor te ilyenkor felkötnéd magad?) XD
nah figyu todod mi a lenyeg az hogy utolso legyel nem hogy elso :P
ugy ahogy neked van multad neki is van
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!