Ez baj? :O lécci norm. Válaszokat. XD
Figyelt kérdés
baj h. ha felnyúlok úgymond magamnak akk olyan 2cm-re már ottvan a méhnyakam?:O2010. okt. 24. 11:22
11/19 anonim válasza:
a méhnyakadhoz még nyúljál fel 10 centit
12/19 anonim válasza:
2cm? azért az komoly. kemény szexuális életed lesz ha azt akarod, hogy a pasi is jól érezze magát:D
viccet félre: tuti nem a méhnyakadat fogdostad:D
13/19 anonim válasza:
Szerintem a kérdező Csernobilban született.
14/19 anonim válasza:
igen, baj, hogy 1 normális kérdést sem tudsz feltenni.
15/19 anonim válasza:
"ha felnyúlok úgymond magamnak"
valójában nem is magadnak nyúlsz föl, hanem valaki másnak, akit úgymond magadnak nevezel/hiszel? :D
16/19 anonim válasza:
nagyon viccesek vagytok, am én már 4-5 centire érzem a méhnyakam.. és már rég nem vagyok szűz..
17/19 anonim válasza:
Méhszájadat érezheted, nem a szűzhártyádat. Látszik, hogy sokan voltatok nővel, vagy nőként hülyék vagytok.
18/19 anonim válasza:
Istenem
most komolyan hogy adjon az ember normális válaszokat, ha összevissza XD-zel meg minden? -.-
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!