Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Mennyire lehet túllépni az...

Mennyire lehet túllépni az első szexuális élményen? Heteroszexuális kapcsolatot szeretnék, de az első kapcsolatom sajnos nem ilyen volt. Mit csináljak? örömlány?

Figyelt kérdés
az első szexuális élményem a tesómmal volt.. de nem haragszom rá, csak fáj, h ő éli az életét és nem foglalkozik azzal h nekem nem megy.. félek mindentől ami nővel kapcsolatos.. és gátlás para minden van bennem
2009. jan. 3. 21:43
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
51%
Szia szerintem nem biztos hogy ő hetero. Lehet hogy most nővel van, de lehet hogy ő mindkét nemhez vonzódik, vagy csak a fiúkhoz , csak még nem tudatosult benne, ami még nem lenne baj, de hogy egy kiskorúval ezt tette az szerintem sem helyes. Hogy túllépni hogy lehet? Ezzel kapcsolatban ne legyél türelmetlen magaddal, szerintem ahogy teheted kerülj el a környezetéből, kollégium, albérlet, nem tudom. S hát új emberekkel ismerkedj meg, az mindig jó. + a pszicho szakember.
2009. jan. 4. 03:09
 22/23 anonim ***** válasza:
Az előző vagyok. Úgy lehet tán túllelni ezen, hogy el kell felejteni, más emberekkel kell foglalkozni, velük lenni, rájuk figyelni. Annak nem lenne értelme, ha otthon ülnél és azon rágódnál, hogy hogy tehetnéd magad túl rajta. Új, más emberek, új kapcsolatok.
2009. jan. 4. 04:02
 23/23 anonim válasza:
Nekem is írhatsz privát emailt ha akarsz, szivesen beszélgetek veled!
2009. jan. 6. 16:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!