Mennyire lehet túllépni az első szexuális élményen?
Heteroszexuális kapcsolatot szeretnék, de az első
kapcsolatom sajnos nem ilyen volt. Mit csináljak?
örömlány?
A tesód tényleg nagyon gonosz, hogy ezt tette veled, gondolhatott volna rá, hogy ezzel tönkreteszi a későbbi szexuális és lelki életedet.És most meg leszarja hogy mi van veled! Fel kellene jelenteni!Te pedig tényleg menj el dokihoz, mert valahogy fel kellene ezt dolgoznod. Szóval akkor a konkrét behatolásig nem jutottatok el? (remélem)
2009. jan. 3. 22:16
12/23 A kérdező kommentje:
tényleg igyekszem túllépni ezen, de nehéz, mert ez elég meghatározó dolog az életemben sajnos.. és próbálkozom lányokkal, de sosem sikerül.. egyből hátatfordítok és aztán már nincs visszaút... de eljutottunk a szexig...
viszont nem kellene feljelenteni, ő a tesóm, és én nem bírnám ezt megtenni, nem tudta h ez lehet belőle.. de tény h haragszom rá h ennyire érdektelen.. de ettől még szeretem
hát a terstvéred egy ´szar alak!! én a te helyedben inkább kerülném mert csak gondot okoz! nem beszélve arról hogy kihasználta a tudatlanságodat és "megeröszakolt"!! még ha nem is mondtál nemet. elbaszta az önbizalmad és tönkre tette az életed. szerintem feletsd el ezt az embert mert csak szenvedni fogsz végette. az nagyon jó dolog hogy jársz pszichológushoz sokat segít az emberen. ne adda fel és tárd ki a szíved elötte! mert csakis ö tud rajtad segíteni! azt javasolnám hogy ha lesz egy barátnöd, inkább ne meséld el neki mi tötént veled! mert a nök olyanok, amikor veszekedtek, mindent a fejedhez fog vágni, és hogy még jobban megbántson, el fogja mondani a haverjainak. sajnos én is nö vagyok ugy hogy hallgass rám. nagyon fontos lenne hogy ne gondolj a múltra! mert sajnos nem lehet elfelejteni a múltat! koncentrálj másra pl a jövöre!!! velem is történtek szörnyü dolgok kis koromban. engem is kihasználtak... de nem gondolok rá! és igy sokkal jobb az életem :)
vigyázz magadra :)
2009. jan. 3. 22:25
Tudhatta volna hogy ez káros, de ha esetleg akkor nem jött rá erre, akkor most hogy látja, hogy bajban vagy legalább meghallgathatna, és próbálna segíteni. Senki nem tud erről az egészről? Édesapátok? Te voltál a passzív fél?(mármint hogy ő rakta be neked?)
2009. jan. 3. 22:25
15/23 A kérdező kommentje:
tudod furcsa, de valójában ő nem rossz ember, tényleg, segítőkész csak érzelemmentes vagy hogy kell ezt mondani.. megválni tőle nehéz lenne, mert fontos nekem, csak volt ez a dolog.. és bármit csinál is ő a bátyám, ez valami olyasmi lehet mint amit az anyukák mondanak, h bármit csinál is a gyerekük ő akkor is az ő gyerekük és szeretik akkor is h ha embert öl. a tőle való függőségen próbálok lazítani, h ne legyen meghatározó személy az életemben, de ugye együtt lakunk, édesapánkkal és nagymamánkkal illetva az aktuális nőjével.. köszönöm a tanácsaid és a válaszod, erről senkinek sem merek beszélni, csak így személytelenül, mert nem tudom h mennyire befolyásolná ez a kapcsolatom tegyük fel a legjobb barátommal, és nem akarom pl elveszíteni őt is amitt h van egy ilyen titkom... köszi mégeccer
16/23 A kérdező kommentje:
Ha beszélgetni akarsz, küldj e-mailt.
2009. jan. 3. 22:34
A barátodnak szerintem is jobb, ha nem mondod el, mert valószínűleg megijedne ettől az egésztől és nem tudna vele mit kezdeni. Én nem ismerlek, de így is kiakadtam. Nagyon rendes Tőled, hogy nem haragszol a bátyádra, én nem tudnék ilyen jó fej lenni.
2009. jan. 3. 22:40
Ja és nekem is írhatsz ha "beszélgetni" szeretnél valakivel:)
2009. jan. 3. 22:41
20/23 anonim válasza:
Szia. Nagyon megdöbbentett a történeted.Ha tudok valahogyan segíteni és szeretnél beszélgetni,akkor írj nyugodtan.
2009. jan. 3. 22:48
Kapcsolódó kérdések: