Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Tippeket szeretnék kérni,...

Pici Démon kérdése:

Tippeket szeretnék kérni, nálam tapasztaltabb személyektől, hogy csináljuk?

Figyelt kérdés
16(L) vagyok és szűz , szeretnék lefeküdni a barátommal , de nem tudom hogy hol lenne rá megfelelő helyszín, kábé mennyire fogok vérezni ? Ha a lakásán csináljuk , akkor nem okozok neki kellemetlenségeket ?( Normális válaszokat léci!)
2010. okt. 21. 08:59
 1/10 anonim válasza:
100%
Valami, amit ki tudtok mosni menjen alátok és misszionárius pózban az ágyban a legyegyszerűbb.
2010. okt. 21. 09:01
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

A legmegfelelőbb helyszín egyértelműen egy nyugodt szoba ahol nem kell azon izgulni, hogy valaki rátok nyit. Én elég rendesen véreztem az elsőnél, de ez nem törvényszerű. Én is kínosan éreztem magam mert a lepedőjét összevéreztem, de ő csak mosolygott egyet és annyit mondott, hogy úgy csinálok mintha nem lenne mosógép :) Szerintem ne aggódj, nincs ezzel semmi gond. Védekezzetek!!! ;)

20/L

2010. okt. 21. 09:11
 3/10 anonim válasza:
100%
Terítesz magad alá egy törölközőt,vagy valami anyagot amit utána kidobtok.De ne gondolj nagy vérengzésre.Én például nem is véreztem.
2010. okt. 21. 09:12
 4/10 A kérdező kommentje:

Köszi a komikat :) HAsznosak voltak , meg fogom fogadni a tanácsotokat :) :) :)

Jah és persze hogy védekezni fogunk :) :) :)

2010. okt. 21. 09:22
 5/10 anonim válasza:
Én sem véreztem és nem is fájt abszolut:)sok sikert:))
2010. okt. 21. 09:51
 6/10 anonim ***** válasza:
Misszionárius pózban csináljátok,az elsőnél úgy a legegyszerűbb.Nekem elég kellemetlen volt,viszont nem véreztem!
2010. okt. 21. 10:05
 7/10 anonim ***** válasza:
Tényleg nagyon fontos a nyugodt körülmény, hogy mindenre jusson elég idő és még véletlenül se izguljál azon, hogy mikor jön haza a család. Telefont kikapcsolni, ne zavarjon meg semmi.
2010. okt. 21. 10:23
 8/10 anonim ***** válasza:

Nekem 2 hónapja volt az első.Picit fájt,de nem vészesen,viszont abszolúlt nem véreztem,de utána furcsa volt leülni. :) Ja meg jó kis izomlázam lett,mert egész éjszakás kaland volt,és csak reggel lett belőle szex,addig csak játék és ruhán keresztül izgatás. :D Amúgy egyértelműen a nyugis szoba úgy hogy tényleg tudjátok hogy nem keres senki se. :)

18/L

2010. okt. 21. 11:10
 9/10 anonim ***** válasza:
Szobában legyetek,akkor mikor senki nincs otthon,és nem is kell attól félni hogy hazajönnek.Teríts magad alá egy törölközőt,mert lehet vérezni fogsz.Én nem véreztem pl,de odaraktuk a törcsit.Én voltam alul,úgy kényelmes volt.És nyugi,lazulj el,lehet fájni fog,de biztos csodálatos lesz mindkettőtöknek.Sok sikert! :)
2010. okt. 21. 21:17
 10/10 A kérdező kommentje:
Köszi mindannyiotoknak , hasznosak voltak a komik :) :) :) :) :) :) :)
2010. okt. 21. 21:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!