Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » KB. Milyen fiatalon vagy...

KB. Milyen fiatalon vagy egyáltalán okozhat e meddőséget a szüzesség elvesztése a lányoknál?

Figyelt kérdés
2010. okt. 21. 00:01
1 2
 11/13 anonim válasza:
a női nemi szervek,szaporító szervek ennyi idős korban még nem fejlettek ki rendesen,igenis kárt okozhatsz magadnak,ha túl korán kezded a nemi életet.ráadásul semmit sem vesztesz vele,ha későbbre hagyod,mert akkor már minőségibb lesz a szex
2010. okt. 22. 23:45
 12/13 anonim ***** válasza:

ha saját korodbelivel csinálod akkor kicsi rá az esély, de ha 23 évesen egy 25 éves néger 30 centis farkát tolod magadba, az nem lesz túl kellemes akkor sem, és utána sem... a legnagyobb veszélyt mindig a nemi betegségek okozzák..

szerintem legalább 15 éves korodig várj, de minél tovább annál jobb ( nem 80 évesre gondoltam)

egyébként a női nemi szerv már születéskor teljesen kifejlett, már csak a paraméterei változnak, egyénenként máshogy, és másmilyen tempóban. Van aki 12 évesen már menstruál, de van aki csak 15 évesen kezd... A LEGFONTOSABB,HOGY VÉDEKEZZETEK!!!

2010. okt. 23. 16:27
 13/13 anonim ***** válasza:
előző vagyok: nem 23, hanem 13 évesen
2010. okt. 23. 16:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!