KB. Milyen fiatalon vagy egyáltalán okozhat e meddőséget a szüzesség elvesztése a lányoknál?
Figyelt kérdés
2010. okt. 21. 00:01
2/13 A kérdező kommentje:
Neharagudj de ezt a választ nem értem
2010. okt. 21. 00:21
3/13 anonim válasza:
ilyen kérdést..már ne haragudj, de csak felénk tanítottak szaporodást 8. osztályban? érdekes módon Nekem ilyenek még nem merültek fel a fejemben. fiú vagyok, mégis mindkét nem anatómiájáról tudok eleget.
és nem, egy hártya elszakadásától nem lehetsz meddő. komolyan rossz ilyeneket olvasni és már szexelni akar minden fiatalkorú...
4/13 anonim válasza:
Elso vagyok:
Hogy ertsd, 16 eves kor alatt nem kellene szexelni, es aki szexel, a valjon meddove. Hogy miert? Pusztan az itt olvasott kerdesek alapjan.
De nem igy mukodik. Sajnos/Hala az egnek.
5/13 A kérdező kommentje:
Ez a kérdés nem magamtól jutott eszembe csak ezen az oldalon láttam valami hasonló kommentet és gondoltam megkérdezem.
2010. okt. 21. 01:18
6/13 anonim válasza:
Figyelem! A szüzesség elvesztése kortól függetlenül biztos meddőséget okoz, uh szülés előtt semmiképp ne feküdjetek le senkivel!!!
7/13 anonim válasza:
Ne haragudj, de eszméletlenül buta vagy:D
8/13 anonim válasza:
hát tényleg idióta egy kérdés viszont az én véleményem az hogy 17-18 év alatt nem kéne még szexelni, azért sem mert éretlenek minden téren ráadásul ebből a kérdésből kiderül nem is tudnak a szexről semmit..
9/13 anonim válasza:
Kortól függetlenül okozhat a szüzesség elvesztése, azaz a nemi élet megkezdése meddőséget.pl. : HPV, méhnyakrák okozója. Google-ba beírod és rengeteg anyagot találsz róla.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!