Akik autóban vesztették el a szüzességüket, hogy történt?
Figyelt kérdés
mennyire volt megoldható?2010. okt. 18. 20:56
1/5 anonim válasza:
A hátsó ülésen egyszerűen megoldható,az első üléseken már kicsit nehezebben kivitelezhető a dolog.
:)
2/5 anonim válasza:
Nem a szüzességemet vesztettem el ott, de szerelmeskedtünk már autóban a párommal. Nem mondom, hogy kényelmes volt, de elkapott minket a hév, aztán ha az ember kívánja a másikat, akkor még a nagyon kényelmetlen helyen is lehet nagyon jó :)
3/5 anonim válasza:
Veletlenul beleultem a sebvaltoba :$
4/5 anonim válasza:
Nekem ott történt, az anyós ülésen. Hátradöntöttük teljesen, én feküdtem a hátamon, ő pedig rajtam. Meg tudtuk oldani, és annak ellenére hogy autóba történt, nagyon szép volt:) Persze kellett hozzá az is, hogy nagyon szerelmesek voltuk! 21/L
5/5 anonim válasza:
én sem ott veszítettem el, de szexeltünk autóban egy párszor: ) az első ülésen elég kényelmetlen de megoldható:D szerintem nagyon jó.^^ 18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!