Tervezem h elveszitem a szüzességem. De van pár kérdésem :D válaszoltok?
A barátpm 19 éves én novemberben leszek 15 éves és rá nemsokkal leszünk fél évesek a párommal és akkor leszz a szünet a suliban is .Igy több időt fordithatunk egymásra. Szeretnék lefeküdni vele de én még szüz vagyok . az eggyik kérdésem az lenne h szerintetek h vezzesem őt rá erre? amásik pedig h van e valami jó tanácsotok ezzel kapcsolatban ? :D
előre is köszike :D
15 évesen korai,szerintem.19éves és vannak igényei,vannak,de várhatnak.Keress korodbeli pasit ne egy olyat aki kicsikkel kezd ki-.-
Másrészt kérlek ne az óvszer vásárláson törd a fejed,hanem vegyél inkább egy számodra nagyon hasznos dolgot a 'Magyar helyesirási szótár"-at;).Ez hasznosabb tipp,mint bármelyik másik..:D
Tudom,hogy hosszú I,de angol billentyűzetem van.
szerintem se feküdj le vele!!
mellesleg ha tudja h szűz vagy akkor nem magától éthetődő h ő veszi meg az óvszert??!
"Vegyél minden fajta méretet neki oszt akkor kérdezd meg"
Jani bá'
folytatva Jani bá' válaszát...
és mikor ott vagytok.. akkor kezd el rá pórálni minegyiket, de úgy hogy és ő ne mondja meg előre xDxDxD
Sztem nem kéne ezt csinálnod. Te 14 vagy, ő 19. Fél éve vagytok együtt, szal nyilván tartós kapcsolatra vágyik és szeret is téged ez alapján, mivel még nem fektetett meg. Lehet tudja, hogy még nincs itt az ideje stb. (Am ez a felnőtt vagyok, vannak igényeim duma nagyrészt kamu, csak azért találták ki a felnőttek, hogy megmagyarázzák a dugást. Valójában nem olyan erős az a biológiai késztetés. Aki meg ennyire nem tud uralkodni magán az elég nagy állat lehet.)
Az előttem szóló lány, aki hasonló cipőben járt, mint te, sztem jó tanácsot adott. Bár az én véleményem abban eltér, hogy sztem szerelmes beléd. De ha lefekszel vele, az megváltoztathat dolgokat. Télleg otthagyhat. Am az is vonzó tulajdonság egy fiatalabb lányban, hogy még szűz és nem olyan ribanc, mint az idősebbek. Biztos ezt is szereti benned és még így hagyna. (Ezt én is szeretném a helyében.) Ha lefekszel vele, akkor elkönyvelhet ribancként. Akár tudat alatt is lehet ez. Szal tönkretehetsz mindent.
Ha már fel akarod vezetni erre, és nem tudod hogy, akkor a legjobb lenne, ha egyszerűen csak megbeszélnétek a dolgot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!