17 (fiú) vagyok. A barátnőm szűz (16). Én nagyon szeretem és félek hogy nagyon fog neki fájni, hogyan lehet esetleg ellazítani, vagy megoldást találni hogy kevésbé fájjon? Ő is én is nagyon akarjuk a szexet.
Figyelt kérdés
Igazából azért tettem fel ezt a kérdést, mert a baráti körömben sok lánnyal beszélgetek, és ők azt mondták mikor elvesztették nagyon fájt, ketten sírtak is. Na én ettől parázok hogy szörnyű élmény lesz neki az első. Egyvalami nyugtat hogy nincs nagy szerszámom,15 körül és nem nagyonvastag...de ugy féltem őt, és pillanat varázsát:S2009. jan. 1. 06:28
11/11 anonim válasza:
Fontos hogy legyen nedves és fel legyen izgulva mert anélkül szörnyű...te pedíg légy gyengéd akkor nem lesz baj:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!