Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » 17 (fiú) vagyok. A barátnőm...

17 (fiú) vagyok. A barátnőm szűz (16). Én nagyon szeretem és félek hogy nagyon fog neki fájni, hogyan lehet esetleg ellazítani, vagy megoldást találni hogy kevésbé fájjon? Ő is én is nagyon akarjuk a szexet.

Figyelt kérdés
Igazából azért tettem fel ezt a kérdést, mert a baráti körömben sok lánnyal beszélgetek, és ők azt mondták mikor elvesztették nagyon fájt, ketten sírtak is. Na én ettől parázok hogy szörnyű élmény lesz neki az első. Egyvalami nyugtat hogy nincs nagy szerszámom,15 körül és nem nagyonvastag...de ugy féltem őt, és pillanat varázsát:S
2009. jan. 1. 06:28
1 2
 1/11 A kérdező kommentje:
Bocsi a fogalmazásért. Kicsit későeste van...
2009. jan. 1. 06:30
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Legyél hozzá kedves, előtte petting, ha egyszer már elélvezett, akkor utána nyugodtan mehet a dolog.
2009. jan. 1. 09:14
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Az a lényeg, hogy nagyon lassan csinálj mindent és figyelj rá. Jobban jár ha már csak akkor hatolsz be amikor már közel van az orgazmushoz, mert akkor az embernek nagyobb a fájdalomküszöbe. És még ha fáj is, akkor sincs nagy tragédia, mert ha szeretitek egymást, akkor mindenképpen szép élmény lesz neki!
2009. jan. 1. 09:29
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

Pettingelésnél már szerintem kiderül ez, ha eléggé tágul, és nedves, akkor nem nagyon lesz gond. (Ha 3 ujjad belefér, nem kell aggódni) A hosszod meg mindegy, nem kell tövig, ha nem megy.

Mindenképp hosszas izgatás előtte, ha lehet, gyertyafény mellett, külső zajoktól mentesen. Légy magabiztos, ez is megnyugtatja. És nagyon óvatosan, milliméterről-milliméterre dugd csak be. Figyeld az arcát, ha fáj neki, akkor kijjebb húzod, majd újra egyre beljebb.

(22/f)

2009. jan. 1. 10:28
 5/11 anonim ***** válasza:
92%

kis off: nekem nem fájt az első... és azóta egy sem :) max menstruációkor kicsit kellemetlen

- szerintem is csak a kiadós petting a nyerő út a fájdalommentes, "orgazmusdús" szexhez :)

2009. jan. 1. 10:43
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

A legfontosabb szerintem, hogy sok-sok petting előzze meg az első szexet. Ez idő alatt ismerjétek meg egymás testét, ki hogyan élvezi.

Ha rendszeresen ujjazod és összejön a csiklóorgazmus, sokkal jobb esélyekkel indulhattok.

Nagyon fontos, hogy beszéljetek előtte róla, melyikőtök hogyan képzeli el (pl. milyen pózban, hogyan védekeztek...), hogy kevésbé érjenek meglepetések.

Izgasd fel a párod, amennyire csak lehet (ha elélvezett, kevésbé érez fájdalmat, viszont egyeseknél (pl. nálam) kellemetlen lehet, ha orgazmus után izgatod).

Fontos, hogy kellően nedves legyen. Mi használtunk síkosítót, ez nagyban csökkenti az esetleges fájdalmat, még ha kellően nedves is a párod.

Figyelj rá, hogy lassan, fokozatosan hatolj belé. Nekem az első pár alkalommal nagyon kellemetlen volt, ha mélyre hatolt, mert hozzáért a méhszájhoz és fájt. Érdemes odafigyelned rá, hogy ne tövig tedd be, csak addig, amíg még kellemesnek érzi.

Ha közben a kezeddel a csiklóját is ingerled, még kellemesebbé teheted az együttlétet.

Ne felejtsd el, hogy csak akkor tudja elengedni magát a lány, ha nyugodtak a körülmények. Teremts hangulatot. Gyertyafény, halk, kellemes zene, SENKI NE NYITHASSON RÁTOK, ne kelljen izgulni rajta, hogy teherbe esik-e (BIZTONSÁG mindenek előtt!) stb.

Nem hinném, hogy rögtön az első alkalommal orgazmusa lenne. Neked meg aztán végképp ne az legyen a célkitűzésed, hogy elélvezz. Minden figyelmeddel a párodra koncentrálj, ne magadra, csak így lehet szép, kellemes élmény számára.

2009. jan. 1. 13:22
 7/11 anonim válasza:
100%

"Minden figyelmeddel a párodra koncentrálj, ne magadra, csak így lehet szép, kellemes élmény számára."

Ezt a mondatot csak annyiban változtatnám meg, hogy ez nem csak párod számára lesz kellemes és szép hanem mindkettőtöknek! Még ha hamar abba is hagyjátok akkor is az már egy felejthetetlen és... csodálatos élmény, hogy együtt ezen végigmentetek! :)

És ha második alkalommal majd belevágtok akkor már sokkal nagyobb a valószínűsége, hogy orgazmusa is lesz a lánynak, bár előfordulhat, hogy még fájni fog valamennyire, de korán sem annyira mint az elsőnél!

Sok sikert!

2009. jan. 1. 15:56
 8/11 A kérdező kommentje:
Nagyon köszi, nem is gondoltam volna hogy ennyire jó válaszokat kapok, :$ mindenkinek nagyon köszi.
2009. jan. 1. 20:54
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
Jó látni, hogy azért vannak olyanok, akik normálisan törődnek az ilyen dolgokkal :)
2009. jan. 2. 01:31
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
a sírás lehet a feszültség levezetése, megkönnyebülés is, meghatódás, öröm... ne legyen bűnbánatod!
2009. jan. 3. 22:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!