Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Van aki extrém helyen vesztett...

Van aki extrém helyen vesztette el és hol? Kocsi, bokor, kád, sulipad, wc?

Figyelt kérdés
2008. dec. 31. 13:48
 1/10 anonim ***** válasza:
84%

Első orál bokorban, első petting kocsiban, első szex wc-ben. Ez volt fél éve, és a barátommal már másfél évesek vagyunk (:

Előre is köszönöm a leszavazásokat :P

2008. dec. 31. 17:07
 2/10 A kérdező kommentje:
szépek vagytok XDXDXD :D
2008. dec. 31. 18:42
 3/10 anonim válasza:
67%
én egy csajjal megismerkedtem és az nap a wc-ben keféltem meg:)de élvezet volt:)
2008. dec. 31. 18:45
 4/10 A kérdező kommentje:
értelek végülis mé ne XD csak óvatosan nehogy baba legyen am meg az ágy mán kicsit unalmas téma...pedig mindenki igy mondja : ágyba vinni stb. mindig áááággy
2008. dec. 31. 19:18
 5/10 anonim válasza:
72%
Háát...Én a barátnőmmel egyhónaposat voltunk, és ilyen nyárzáró buliban haveromnál házibuliban dugtunk, a spanom kádjában és az ágyán, mindent úgy hogy nagy bulee volt! :P:P xD
2009. jan. 1. 14:50
 6/10 anonim ***** válasza:
86%
A tesóm akkori legjobb haverjával kerültünk össze, megbeszéltünk egy találkát, elmentünk kocsikázni, meg az erdőhöz, és ahogy esett úgy puffant, megtörtént, nem fájt annyira, de írtó jó volt. :) Erdőszélen, kocsi mellett, ugy hogy jött a traktoros? :)
2009. jan. 1. 22:45
 7/10 anonim ***** válasza:
45%
a szilveszteri buliban teljesen kiindultam és elvittem a pasimat messze a helytől egy társasház mögé,orálisan kielégítettem. elég extrém ez egy csajtól de hát ez van xD aztán visszamentünk úgy mintha misem történt volna. (Amúgy 9 hónapja vagyunk együtt,14 vagyok)
2009. jan. 2. 14:05
 8/10 anonim ***** válasza:
88%
Mi az exemmel orálisan csináltuk a házunk előtt...de juuuuuuuj annyira nagyon jó volt!!s persze lány vagyok és ő nekem ....:D :D
2009. jan. 3. 23:29
 9/10 anonim ***** válasza:
92%
Na, a későbbi feleségem egy lőtéren, szakadó hóban!!! És mindkettőnknek qrva jó volt... A kérdés Ti parasztok arra vonatkozott hogy extrém hely... Miért baj ha valaki megirja az igazságot!!!Lehet leszavazni, már megszoktam... De akkor is KÖCSÖGÖK vagytok !!!! Vagy álszent qrvák!!!! egyik sem jobb a másiknál...
2009. jan. 3. 23:39
 10/10 A kérdező kommentje:
koszyke :D ti aztan telleg tudjatok XD de vegul is jon ahol jon...egyszer mar ram is majdnem ramjott >D
2009. jan. 5. 13:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!