Baráti ígéret: ha 18 éves korunkban is mindketten szüzek leszünk akkor lefekszünk egymással, hogy elveszítsük. Vélemények?
Figyelt kérdés
16 éves lány vagyok, és van egy 16 éves fiú barátom (csak barátok vagyunk) Nekem más típusú fiúk jönnek be, neki pedig más típusú lányok. Egyébként nagyon megbízható, jószívű fiú. Arra gondoltunk,hogyha 18 éves korunkba is szüzek leszünk akkor lefekszünk egymással. Ha nem találjuk meg a szerelmet, akkor még mindig jobb baráttal elveszíteni,mint egy éjszakás kalanddal. Mi erről a véleményetek?2010. okt. 8. 22:02
11/18 anonim válasza:
Szerintem inkább amiatt kellene aggódni, hogy ne menjen tönkre a barátság. Tuti más szemmel fogtok egymásra nézni. Megéri elcseszni a kapcsolatotokat?
12/18 anonim válasza:
Anyukád véleményét kérd ki erről, szerintem. De érdekes észjárásod van neked is (mondhatnám, hogy nincs is) nem tetszik neked a fiú, de azért lefeküdnél vele, hogy feküdsz le olyannal aki iránt semmiféle vonzalmat nem érzel? Számomra ez nagy rejtély. Meg 18 éves kor után már gáz szűznek lenni? Nagyon el vagy tévedve, de ha így gondolkodsz, megérdemled, hogy olyannal legyen az első akivel csak kínszenvedés lesz, és majd utána átkozni fogod a pillanatot.
13/18 anonim válasza:
utolsónak abszolut igaza van.. ismerkedj csetelj meg ami kell nézz embereket a városodból vedd fel öket msn-re találkozgass velük stb..
14/18 anonim válasza:
Hülyeség... Akkor veszíted el amikor itt az ideje. ne tervezz!
16/18 anonim válasza:
Mi az hogy egy idő után gátlásokat vált ki a szüzesség??? Te komolyan ilyen kis buta vagy? Ha azt hiszed, hogy valaki nem szűz, akkor nem is gátlásos, akkor tévedsz. Nekem 18,5 évesen jött az igazi. Nem voltak gátlásaim, hozzáteszem ő 22 éves volt, és szűz! Ilyeneken egyáltalán nem spekuláltunk, hogy gáz-e vagy sem. Mennyire mások vagytok ti... És kitudja, holnap csúnyán összevesztek valamin, akkor is össze fogtok feküdni... Na ne... És ha 18 évesek lesztek, és mondjuk valamelyikőtöknek épp kialakulóban van egy kapcsolata de nem vesztette el, akkor is összefekszetek... Jajj, kicsi csírák...
17/18 anonim válasza:
Miért kell tervezni? Ha jön jön, ha nem akk összejöttök, és még valami jó is kisülhet belőle...
18/18 Khaos válasza:
A korlátolt válaszokat mindkét irányból félre lehet tenni: ha megfelel, és olyan jó barátok vagytok, akkor el tudtok menni odáig, és talán még meg is változnak a vélemények egymás irányába. Ha jó barátok vagytok annak ellenére, hogy ismeritek egymást, és egy kicsit érettebbek lesztek, könnyen rájöhettek, hogy a típus amit szerettek hülyeség: van amikor semmit sem ér, hogy valaki olyan típus mit szeretsz, ha mellette kiderül, hogy embernek trágya, és amit szeretnél benne z csak show, azonban ha van valaki, aki jó ember, ismered és megbízható ennyire, abból lehet a legjobb pár egy életre...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!