Miért nem sikerül a behatolás?
Ha tényleg eltolod magadtól a párodat reflexszerűen, és hasonlók történnek, lehetséges, hogy tényleg van pszichikális alapja, főleg ha esetleg régen történt veled valami komolyabb trauma.
Ha ilyen sincs, akkor már sokan írtak megoldásokat, de a barátodnak is bátrabbnak kell lennie. Nem csak egy ujj félig-meddig, hanem több ujj, izgatás, mindenféle nyílt játék...
Még valami: fájdalom is járhat vele, de ettől sem kell félned, mert természetes, és minél normálisabban lefolyik egy együttlét, annál gyorsabban véget érhetnek a fájdalmak miatta. Ha ettől is megijedtek még hónapokig húzhatjátok élvezet nélkül, tessék bátornak lenni.
Olyan pedig nem lehet, hogy a tested képtelen egy ujjnál nagyobb dolgot befogadni, mivel nő vagy: úgy születtél, hogy ez a szerved később képes legyen egy gyermeket is átengedni magán, tehát tágulékony.
semmi trauma nem történt velem, úgyhogy ez kizárva...
a barátom elég bátor, de megértem, hogy nem akar megijeszteni még jobban. azt mondta, nem akar olyat, amit én nem akarok, semmit nem fog rám kényszeríteni. ebben teljesen igaza van, korrekt.
én is tudom, hogy elvileg be "kell" fogadnom magamba, hiszen így alakultunk ki. de én úgy érzem, hogy kicsi vagyok és szűk...:S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!