Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Ha engem megujjaztak és...

Ha engem megujjaztak és kiszakadt a szűzhártya, akkor ha elmeek orvoshoz akkor az orvos tudja h nem pénisz volt bennem? és azt meg tudja mondani h nem attól szakadt ki?

Figyelt kérdés
2010. okt. 4. 15:43
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
nem vagy 13... max 15 :D:D
2010. okt. 4. 20:51
 12/13 anonim ***** válasza:
20-30 közötti pasikra bukom már 12 éves korom óta. 120 évvel idősebb... Mit gondolsz, te 25 évesen, már ráncos, lottyadt kivénhedt asszony leszel? Persze nem nehéz elérni ezt, de 20-30 évesek /megkockáztatom a 40-et/ rohadtul nem nevezném/neveztem volna őket 120 évvel idősebbnek... Persze aki megelégszik a nyomi-gimi "fiú" felhozatallal 14 évesen, az jelez egy agyi szintet. Persze ez csak az én véleményem, az én középiskolámban a korombeli fiúk vagy agyi, vagy érzelmi zoknik voltak, vagy macsók, vagy annyira gátlásosak, hogy egy összefüggő mondatot nem tudtak kimondani. Helyesnek helyesek voltak, de ÉRETLENEK.
2010. okt. 6. 12:33
 13/13 anonim válasza:
te akkora egy hülye ri...bac vagy ennyire viszked,hogy nem bírod ki 18 éves korodik ? vakargasd csak!!!
2012. júl. 28. 21:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!