Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Miért nem érdekli a szex a...

Miért nem érdekli a szex a barátnőmet? Sokszor még a témát is kerüli, zavarban van tőle. Pedig még nem is próbálta, szóval még szűz. Velem lehet a baj? Továbbiak lent.

Figyelt kérdés

Barátnőm 16 éves és még szűz.Én idősebb vagyok nála,tapasztaltabb a szex terén.Neki én vagyok az első komoly barátja,az első csókja is velem történt meg.Pont e miatt nem erőltettem sosem,hogy megtörténjen az első együttlétünk.Másrészről ne gondolja,hogy "csak arra kell nekem"!Már több hónapja járunk,nagyon szeretjük egymást.Többször aludtam vele,de még a csóknál,simogatásnál több nem történ.Amúgy eléggé szégyenlős,pedig nem volna rá oka.Legtöbbször nagyon nehezen fogjuk vissza magunkat,de még várunk az első alkalomra.Nekem az a legfontosabb,hogy neki a legjobb legyen,nem vagyok önző a kapcsolataimban.Nem régen kipróbáltuk az orális szexet,persze szégyenlőssége miatt nehezen engedte,hogy combjai közé férkőzzek.Végül tetszett neki a dolog és megígérte,hogy többször is "igénybe veszi majd a szolgálataimat". :D Azóta egyszer próbálkoztunk,de sajnos nem tudtam a csúcsra juttatni,pedig eddig nem volt panasz a nyelvmunkámra!Azóta nem kér a dologból;ha kérdezem,hogy "megcsináljam-e",csak nemleges választ kapok...Amikor kérdezem,miért a válasz az a bizonyos: "nem tudom".... :( Vagy nem akarja vagy nem meri megmondani,mi a probléma.Velem lehet a baj?Igazán nem siettetem semmivel és nem vagyok erőszakos.Ezzel neki akarok örömet okozni.Azt mondja szeret és nem velem van a baj.Ha itt elakadunk,hogy merjek a szexre valaha is rátérni?Tudom,hogy neki minden új még!A kapcsolatunk elején vagyunk még,de nem szeretném elveszíteni azért,mert nem működik ez a dolog!

Segítsen mindenki,aki járt már hasonló cipőben!Szűzek válaszait és főleg lányokét (is) várom!A bunkó beszólásokat hanyagoljátok,pls!

2010. okt. 4. 13:17
1 2 3 4
 31/36 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem egyszer üljetek le, nézzetek meg egy filmet rendeljetek egy pizzát és utána próbálj rátérni a dologra. Nyúlj be a bugyijába stb... ha meg nem hagyja akkor nyugodtan mond el neki azt, amit most ide leírtál nekünk. Lehet, hogy fél, vagy még kicsit bizalmatlanabb ezen a téren, de próbáld meg mindenképpen kiszedni belőle!

Jobb esetben neki is vannak hormonjai és nemsokára ő veti majd magát rád :)

2010. okt. 4. 16:12
 32/36 anonim ***** válasza:
Bocsi, ha egyszer már írták azt, amit én fogok, de semmi kedvem sincs végig olvasni a kommenteket. Remélem te azért az enyémet elolvasod.:D Ugyan ilyen vagyok 17éves vagyok. A barátommal lassan egy éve vagyunk együtt és nagyon próbálom elkerülni az ilyen dolgokat. Egyszerűen csak nem érzi magát késznek rá és nem szeretné ilyen korán. Én is így vagyok vele.:) Az is lehet, hogy fél valamitől ezt érdemes vele megbeszéléni, de szerintem egy tartós kapcsolat alapja a lelki részéből indul ki és nem hinném ,hogy olyan régen együtt vagytok ugyhogy szerintem inkább alapozz a kapcsolat lelki részére! Hidd el jobban megéri, mint a testi!:) Főleg, ha te vagy neki az első ne rohand így le. Ma már az emberek értékrendje nagyon nem jó míg pont az ilyen lányokat kéne becsülni. Inkább vigyázz rá és ne próbálkozz még a szex terén vele!:)
2010. okt. 4. 21:54
 33/36 A kérdező kommentje:
Köszi szépen,megfogadom a tanácsaitokat!
2010. okt. 5. 08:06
 34/36 anonim ***** válasza:
Szia én két és fél éve vagyok együtt a párommal, egyébként néha még mindig szégyenlem előtte a melleimet.
2010. okt. 9. 13:05
 35/36 anonim válasza:
A valasz egyszeru :) meg nem eleg erett a szexre :)
2011. nov. 8. 16:07
 36/36 anonim ***** válasza:

1) h...e p...a

2) valójában nem kellesz neki

3) lapozgatós nunija van, vagy túlméretes csiklója, vagy valami ilyesmi.

2012. jún. 10. 05:24
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!