Miért nem érdekli a szex a barátnőmet? Sokszor még a témát is kerüli, zavarban van tőle. Pedig még nem is próbálta, szóval még szűz. Velem lehet a baj? Továbbiak lent.
Barátnőm 16 éves és még szűz.Én idősebb vagyok nála,tapasztaltabb a szex terén.Neki én vagyok az első komoly barátja,az első csókja is velem történt meg.Pont e miatt nem erőltettem sosem,hogy megtörténjen az első együttlétünk.Másrészről ne gondolja,hogy "csak arra kell nekem"!Már több hónapja járunk,nagyon szeretjük egymást.Többször aludtam vele,de még a csóknál,simogatásnál több nem történ.Amúgy eléggé szégyenlős,pedig nem volna rá oka.Legtöbbször nagyon nehezen fogjuk vissza magunkat,de még várunk az első alkalomra.Nekem az a legfontosabb,hogy neki a legjobb legyen,nem vagyok önző a kapcsolataimban.Nem régen kipróbáltuk az orális szexet,persze szégyenlőssége miatt nehezen engedte,hogy combjai közé férkőzzek.Végül tetszett neki a dolog és megígérte,hogy többször is "igénybe veszi majd a szolgálataimat". :D Azóta egyszer próbálkoztunk,de sajnos nem tudtam a csúcsra juttatni,pedig eddig nem volt panasz a nyelvmunkámra!Azóta nem kér a dologból;ha kérdezem,hogy "megcsináljam-e",csak nemleges választ kapok...Amikor kérdezem,miért a válasz az a bizonyos: "nem tudom".... :( Vagy nem akarja vagy nem meri megmondani,mi a probléma.Velem lehet a baj?Igazán nem siettetem semmivel és nem vagyok erőszakos.Ezzel neki akarok örömet okozni.Azt mondja szeret és nem velem van a baj.Ha itt elakadunk,hogy merjek a szexre valaha is rátérni?Tudom,hogy neki minden új még!A kapcsolatunk elején vagyunk még,de nem szeretném elveszíteni azért,mert nem működik ez a dolog!
Segítsen mindenki,aki járt már hasonló cipőben!Szűzek válaszait és főleg lányokét (is) várom!A bunkó beszólásokat hanyagoljátok,pls!
Én tudom,hogy kincs,azért is várok rá...1xűen imádom!Csak a hangulatingadozásokat meg a "nem tudom"-ot utálom!
Még 1kérdés: lányok,ha a párotok már látott benneteket (ha nem is "egyben"- meztelenül,szégyenlősek vagytok továbbra is?!
Én nem, de ez egyéntől függő, én alapból nem vagyok mondjuk szégyenlős, a barátnőd viszont igen. Úgyhogy ez nem jó kérdés:D
Jó hogy így értékeled őt, nem fogod megbánni.
Hát engem már látott párszor,de így is szégyenlősködöm néha előtte.Főleg ha épp nem érzem jól magam a bőrömbe.Előfordul ilyen.
Tényleg nem sok az a 3 hónap még, tudom h neked h már nem vagy szűz sok,de neki ez még nagyon kevés idő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!