Miért nem érdekli a szex a barátnőmet? Sokszor még a témát is kerüli, zavarban van tőle. Pedig még nem is próbálta, szóval még szűz. Velem lehet a baj? Továbbiak lent.
Barátnőm 16 éves és még szűz.Én idősebb vagyok nála,tapasztaltabb a szex terén.Neki én vagyok az első komoly barátja,az első csókja is velem történt meg.Pont e miatt nem erőltettem sosem,hogy megtörténjen az első együttlétünk.Másrészről ne gondolja,hogy "csak arra kell nekem"!Már több hónapja járunk,nagyon szeretjük egymást.Többször aludtam vele,de még a csóknál,simogatásnál több nem történ.Amúgy eléggé szégyenlős,pedig nem volna rá oka.Legtöbbször nagyon nehezen fogjuk vissza magunkat,de még várunk az első alkalomra.Nekem az a legfontosabb,hogy neki a legjobb legyen,nem vagyok önző a kapcsolataimban.Nem régen kipróbáltuk az orális szexet,persze szégyenlőssége miatt nehezen engedte,hogy combjai közé férkőzzek.Végül tetszett neki a dolog és megígérte,hogy többször is "igénybe veszi majd a szolgálataimat". :D Azóta egyszer próbálkoztunk,de sajnos nem tudtam a csúcsra juttatni,pedig eddig nem volt panasz a nyelvmunkámra!Azóta nem kér a dologból;ha kérdezem,hogy "megcsináljam-e",csak nemleges választ kapok...Amikor kérdezem,miért a válasz az a bizonyos: "nem tudom".... :( Vagy nem akarja vagy nem meri megmondani,mi a probléma.Velem lehet a baj?Igazán nem siettetem semmivel és nem vagyok erőszakos.Ezzel neki akarok örömet okozni.Azt mondja szeret és nem velem van a baj.Ha itt elakadunk,hogy merjek a szexre valaha is rátérni?Tudom,hogy neki minden új még!A kapcsolatunk elején vagyunk még,de nem szeretném elveszíteni azért,mert nem működik ez a dolog!
Segítsen mindenki,aki járt már hasonló cipőben!Szűzek válaszait és főleg lányokét (is) várom!A bunkó beszólásokat hanyagoljátok,pls!
szerintem nincs semmi baj ezzel a lánnyal,csak még tapasztalatlan és fél az ismeretlentől. Türelem,szeretet,sok odafigyelés és majd szép lassan feloldódik.
Nyugodtan mondd el neki,hogy mennyire szereted és nem akarsz semmit erőltetni, fontos hogy tudja,hogy bízhat benned és tényleg alkalmazkodsz az ő tempójához.
Örülj hogy ilyen csajt fogtál ki,sajna a mai 16évesek nagy része nem ilyen,hanem ribi a javából - ami nem túl pozitív dolog szerintem.
Ja és az nem igaz,hogy sosem lesz belőle jó szerető,vagy hogy mindig prűd lesz.Majd ráérez a dolog izére és egyre beválalósabb lesz hidd el,csak a csajoknak ehhez idő kell.
Az elején én is nagyon szégyenlős voltam meg gátlásos,most meg simán rámászok a pasimra és leteperem,ha úgy van kedvem. :)
Szijasztok x)
Hát szerintem ne erőltesd...én 16vok és szűz! Hosszú csókolózás és simogatás után megjön a kedve :)
Szerintem, ha ő még nem akarja a szexet, akkor előbb pettingeljetek sokat, de úgy h ő is elmenjen. Mi a barátommal (aki már nem volt szűz) kb 1 éven keresztül csak ezt csináltuk, ami nekem (meg neki is) nagyon jó volt. Ő is leszögezte az elején h nem fog semmit siettetni. Mikor már úgyéreztem h ez már kezd kicsit "uncsi" lenni, mondtam a barátomnak h most már készen állok. Nem bántuk meg h nem siettük el a dolgot. Szerintem te is adj a bnődnek időt, amíg úgymond "megérik" :D (egyébként én 17 voltam - későn érő típus a mai világban :D)
17/L
szerintem az a legfontosabb hogy biztonságban érezze magát(szóval úgy értem hogy mond meg neki hogy te addig vársz amíg ő is készen érzi magát)
lehet hogy azért fél az orális szextől mert nem találja szépnek magát és fél h te se találod őt szépnek
egyébként 16 évesen 3 hónap után nem korai még ez?nem ismerlek titeket , nem akarok semmibe beleszólni be értsd félre csak felmerült bennem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!