Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Létezhet ilyen, hogy még...

Létezhet ilyen, hogy még egyáltalán nem sikerul semmi vagy egyedul fogok a macskáimmal meghalni?

Figyelt kérdés

23/F vagyok, de eddig semmilyen kapcsolatom (testi lelki) nem volt velem ellentétes nemu személlyel. Igazabol probálkoztam sokszor, de meg csókig vagy tovabb sem jutottam. Nem táplálok magas igenyeket, Korban hozzam illot kerestem, és ne káposzta lé legyen a fejében. De sajnos semmi siker eddig.

Sok ismerosom modnja hogy jol nézek ki megminden, de valahogy nem jott ossze soha. Igazabol nagyon onbizalom hiányos vagyok, és ezt páran sajnos tetézik is a sokszor bántó megjegyzéseikkel (meg akkor is ha ugy tunik hogy nevetek rajta XD)

Valami tanácsot szivesen elfogadok amivel esetleg novelhetem onbizalmam, vagy jo kis tippek.

(taho válaszok is johetnek...azokon legalabb lehet nevetni sokat, de azért legyen normalis is /de ne hogy majd idovel, meg majd egyszer turelemmel...mert lassan mar gyereket is szeretnék es nem majd 40 évesen XD)

2010. okt. 2. 20:23
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Figy, képzeld el magad a legkirályabb harci fleszerelésben, amit csak ismersz. (Lehet modern vagy szamuráj maszk vagy mittomén :D) Mostantól Ő a magabiztosságod. Figyelj a tanácsaira, és vakon kövesd. Nekem ez mindig bejön ;)
2010. okt. 2. 20:27
 2/11 anonim ***** válasza:

nem szereted a macskáidat vagy miért nem szeretnél velük meghalni? amugy lehet tartani más háziállatot is pl. patkány, degu, nyúl, mókus, kutya, papagáj stb.

amugy meg eddig nem volt szerencséd azért nincs semmid. ezt az önbizalohiányos dolgot meg nem értem, ne mindig arra gondolj h mit gondolnak mások. szarj le mindent(persze ne szó szerint XD)

2010. okt. 2. 20:31
 3/11 anonim ***** válasza:
Pszichológus felkeresésén gondolkoztál-e már?
2010. okt. 2. 20:35
 4/11 anonim ***** válasza:

Elkeseritelek, a macskak hamarabb megdoglenek, egyedul maradsz.

Viccet felre teve, gondolom, ha mar probalkoztal lanyoknal, akkor megsem lehetsz annyira onbizalom-hianyos. Nem tudom, de lehet, turelmetlen vagy, egybol akarsz mindent, es ezert nem sikerul. Vagy annyira szar a szoveged, hogy senki nem vesz komolyan. Probalj nagyvilagi eletet elonek latszani, legy laza, koszonj ra minden jo csajra, mosolyogj is, ne vedd magadra, ha nem torodnek veled, es ertekeld azt, aki visszamosolyog. Hidd el, ez eleg onbizalomnovelo tud lenni, meg akkor is, ha csak 10-bol max. 3 lany veszi jo neven. Ez teljesen artalmatlan dolog, ami csak a hozzaallasodon fog valtoztatni, hogy nem olyan szar a vilag. Es ha a nok megerzik rajtad ezt a magabiztossagot, ok is maskent allnak majd hozzad.

2010. okt. 2. 20:37
 5/11 anonim ***** válasza:

", és ne káposzta lé legyen a fejében."

Nem azt írtad, hogy nincsenek nagy igényeid? Mert a lécet rendesen feltetted.

2010. okt. 2. 21:05
 6/11 anonim ***** válasza:
0%

En nagyon nem ertek egyeseket. Minek kell ilyen puhanynak lenni. Ahelyet hogy a gepet verned mennel buliba es fognal magadnak egy csajt es nem sirankoznal azon h 23 eves vagy es nincs egy csajod sem...

Es nkm ne gyere azzal hogy a discoban csak ribik vannak...

lehet h kifogsz 1-2 de a 3ik mar biztos hogy normalis lesz:)

tehat mars a discoba szorakozni es csajt fogni

18/F

2010. okt. 2. 21:32
 7/11 A kérdező kommentje:

Kosz a válaszokat, egyébkénk jarok buliba, laza is vagyok, jo is a humorom...nem csak szerintem...csak valahogy nem megy...felek mint az állat. Amugy nem non stop a gepemet verem, facebookot utálom, es a laptop tixoval van osszeragasztva, tehát nem nagyon erekel :)

Amugy a macskás dolog meg filmes otlet (ott mondjak ezt mindig a csunya sracnak :D ahova en sztem nem tartozom...annyira ;)

Remenyt ugysem adom fel... :D

2010. okt. 3. 01:22
 8/11 A kérdező kommentje:
meg egyébként is, érteles lányok igen is léteznek...
2010. okt. 3. 03:26
 9/11 anonim ***** válasza:

Érdekes vagy...

Jól nézel ki, jársz bulizni, humoros vagy, laza vagy, még sincs önbizalmad. Miért? Mitől félsz?

2010. okt. 3. 15:09
 10/11 anonim ***** válasza:

Probáld megkeresni a baj gyökerét. Valamit elronthatsz, ha sosem sikerül. Énis sokáig gondolkoztam miért nem jött össze , miért alakult ez meg az úgy ahogy. Aztán amikor leülök és átgondolom megtalálom a hiba forrását és teszek ellene:)) De egyértelműen más helyzet enyém mint tiéd, hisz 2 komoly kapcsoalt van a hátam mögött, de én se találom a párom...:) ne add fel:)) Bulizz, járj társaságba, és ha valakit tetszik menj oda stb. Megcsókolni se félj, lehet meglepődnél, mert nem utasítaná vissza ( főleg ha igaz ,ahogy irtad, hogy jóképű, laza, humoros vagy). Sok sikert!

21/L

2010. okt. 3. 17:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!