Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Létezhet ilyen, hogy még...

Létezhet ilyen, hogy még egyáltalán nem sikerul semmi vagy egyedul fogok a macskáimmal meghalni?

Figyelt kérdés

23/F vagyok, de eddig semmilyen kapcsolatom (testi lelki) nem volt velem ellentétes nemu személlyel. Igazabol probálkoztam sokszor, de meg csókig vagy tovabb sem jutottam. Nem táplálok magas igenyeket, Korban hozzam illot kerestem, és ne káposzta lé legyen a fejében. De sajnos semmi siker eddig.

Sok ismerosom modnja hogy jol nézek ki megminden, de valahogy nem jott ossze soha. Igazabol nagyon onbizalom hiányos vagyok, és ezt páran sajnos tetézik is a sokszor bántó megjegyzéseikkel (meg akkor is ha ugy tunik hogy nevetek rajta XD)

Valami tanácsot szivesen elfogadok amivel esetleg novelhetem onbizalmam, vagy jo kis tippek.

(taho válaszok is johetnek...azokon legalabb lehet nevetni sokat, de azért legyen normalis is /de ne hogy majd idovel, meg majd egyszer turelemmel...mert lassan mar gyereket is szeretnék es nem majd 40 évesen XD)

2010. okt. 2. 20:23
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:

kosz a tippeket. Jo a joképuség elegge tulzas...van plusz par kilo rajtam...de manapság kin nincs? XD

egyébként a problema gyokere sok gyerekes hulyeség...pl anyagi gondodok...meggyozodésem hogy ha egy szal virágot lovém ketszeri átszamolasaval lennék képes, hogyan alakulna a jovo...tudom a pénz nem minden...de azért van egy alsó limit amit jó elérni :)

2010. okt. 4. 14:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!