Ha egy lány 23 évesen még szűz, akkor a továbbiakban van esélye arra, hogy ez megváltozzon?
nem is alapozok ezekre -főleg a tapintatlan- válaszokra, csupán gondoltam, kérdezek...
de nem mindegy, ha úgysem ismernek? névtelen az oldal...
Persze, hogy van esélyed!!! Én pl. 25 vagyok, nemsoká 26, és szűz. Nem mondom, néha én is ufónak érzem magam, de az se lenne jobb, ha olyan pasikkal szexeltem volna, akikkel nem volt meg a kölcsönös szerelem, tisztelet stb. Nekem is volt kétéves kapcsolatom (igen, még gimiben), ott se volt szex.
Nekem ami meglepő volt: azt írod, hogy megbíztál a barátodban, mégse tudtál vele lefeküdni. Nem ismerem a helyzetet, szóval csak találgatok: nem lehet, hogy csak azt HITTED, hogy megbízol benne, és tudat alatt valójában mégsem bíztál? Mert ilyen nekem is volt, volt egy pasim, akivel 8 hónapig voltam együtt (23 évesen), ő is azt mondta, hogy vár rám, és nem is volt az a megcsalós fajta... tehát megbízhattam volna benne, de valahogy mégsem jött meg a kedvem ahhoz, hogy lefeküdjek vele. Vonzódtam hozzá, kívántam is valamennyire, de valami visszatartott. És miután vége lett, csak örülni tudtam, hogy nem történt meg ezzel az emberrel, mert nagyon megutáltam őt (más dolgok miatt, ez most nem kapcsolódik szorosan ide). Mondjuk javára legyen mondva, hogy tényleg nem erőltette a dolgot (igaz, úgy láttam, nem is volt valami szexuálisan túlfűtött fajta).
Szóval én csak ebből kiindulva gondolom, nem lehetséges-e az, hogy te csak győzködöd magad, hogy megbízol benne, és a tudatalattid meg mégis elutasítja.
De mondom, ez csak egy tipp, nem ismerem a pontos szituációt.
Végszóként pedig: nyugodj meg, nem vagy elkésve, én idősebb vagyok, és én sem bánom, hogy várok az igazira, mert bízom benne, hogy el fog jönni. És neked is. Sok boldogságot!
25/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!