Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Ha egy lány 23 évesen még...

Ha egy lány 23 évesen még szűz, akkor a továbbiakban van esélye arra, hogy ez megváltozzon?

Figyelt kérdés
Elég visszahúzódó vagyok bármilyen kapcsolati, szerelmi téren. Illetve nem kezdeményezek. Egyetlen barátom volt eddig, akivel majdnem másfél évig voltunk együtt, de sajnos annyira féltem, hogy szex nem történt. Konkrétan nem szakítottunk, de ő nem szeret egy ideje, így tőle már nem várhatok semmilyen segítséget. Pedig megbíztam benne, minden téren (szóval ilyen kommenteket ne is írjatok, hogy nem bízok benne, mert nála jobban senkiben nem bíztam életem során). Ezek után nagyon félek, hogy nem lesz többé senki, aki akarna tőlem valamit, s szeretne, hiszen kétlem, hogy valaki egy olyan lánnyal kezdene, aki ennyi idősen még mindig szűz és nem garantált, hogy megkapna bármit is tőle... Ráadásul így nem merek senki elé állni. Nagyon szeretnék már túl lenni a dolgon, de a félelem -úgy érzem- sosem múlik el teljesen, szóval így kell megtörténnie, mert ha arra várok, hogy teljesen elmúlik, megőszülök...:( De nem szeretném senkinek felkínálni magam, félreértés ne essék...
2010. okt. 2. 18:40
1 2 3 4
 21/37 anonim ***** válasza:
100%

nem gondolom hogy a a fájdalom visszatarthat. DE pedig érdemes elgondolkodnod mégis ezen a bizalom kérdésen. Mert mégis, ennél közelebb nem is engedhetsz valakit. Lehet, hogy mégsem érezted, hogy ő lenne az igazi. Tudom, hogy manapság senki nem az igazira vár, hanem bárki más megteszi. De ez nem normális. Ha nem őt érezted az igazinak, akkor érthető, hogy nem is akartad vele...

Az, hogy 23 éves vagy? Tök fiatal. És az, hogy mások mit mondanak? Absz ne érdekeljen. Te a te saját tempódban fejlődsz lelkileg is, és az úgy jó! Ne hasonlítsd magad másokhoz, akik bárkinek odaadják magukat, ha szépet mond neki, és "együtt járnak" egy pár hónapig. A nő érzi azt, hogy ki AZ a személy, akivel kapcsolatban minden ilyen irányú félelem eltűnik, úgy gondolom. A nagyfokú bizalom még nem elég. ÉS igen, van, hogy az érzéseid egyéb félelmeid szintjén erősebbek. Adj hálát az érzéseidért, és várj türelmesen, mert helyesen tettél. Azt elég egyértelműen fogod érezni, mikor és kivel jött el a te időd. És mondom, tök normális vagy. A kerge világ nem az.

2010. okt. 3. 08:53
 22/37 anonim ***** válasza:
80%
23/F vagyok és még nem dugtam meg senkit. És akkor mi van? Nem ezen múlik az életed. Persze annyi idő alatt már lehetett volna, de szerintem ezt egyáltalán nem kell elsietni.
2010. okt. 3. 11:56
 23/37 A kérdező kommentje:

annyira tudtam, hogy mindenki félre fogja értelmezni a kérdésemet... nem sietem el, szerintem ez látszik is... nem csinálok belőle problémát és megbíztam a barátomban, nem voltam gátlásos, és kérem az olyan hozzászólókat, akik csak olyanokat írnának, hogy "selejt" meg ehhez hasonlók, ne is próbáljanak meg írni. mert szánalmas, és nem adok olyan ember válaszára, akit csak a farka vezet és akár név nélkül is, de nem tiszteli a másikat és ilyeneket írogat... (lásd, első oldalas hozzászóló...) CSUPÁN egy kérdést tettem föl, kíváncsi voltam, ki mit gondol... de a bunkó válaszolgatókat úgyis semmibe veszem... köszönöm. ja és szerintem egyáltalán nem probléma, ha valaki vár a másikra, akit nagyon szeret. mások is vannak ezen a véleményen. nemcsak szexből áll az élet... de ha valaki így gondolja, azt nagyon sajnálni tudom;)

pirospöttyösnek köszönöm a kedves válaszát:) az első valamire való volt;)

2010. okt. 3. 12:40
 24/37 anonim ***** válasza:

persze hogy nem. Én 25F vagyok, hónapokat várok már egy lányra. Most a részleteket ne kérdezd, mert hosszú. És lehet, hogy eleve veszett az ügy, nem látok mások fejébe. De amint látható, nem csak *azért csinálom.

De rajtad nem úgy látom, hogy ne akarnád. Szerintem ha elmennél tényleg ezzel egy orvoshoz, lehet, hogy a következő párkapcsolatod nem menne rá.

2010. okt. 3. 12:49
 25/37 A kérdező kommentje:
de nekem éppen ezzel van a bajom... nem akarok másik párkapcsolatot...:( illetve, nem akarnék mást, csak ezt a fiút... bár már nagyon távolinak tűnik annak lehetősége, hogy bármi helyrehozható vele... és ő nem azzal indokolja a kapcsolat megromlását, mert nem volt semmi. nem mondja, hogy nincs benne, de az indok az, hogy elmúlt a varázs... s amit egy hónapja még megígért, hogy segít, ma már szinte semminek tűnik, mert -kis túlzással-látni se akar...
2010. okt. 3. 13:05
 26/37 anonim ***** válasza:
11%
Moszuke te IQ harcos! Ha szűz (értsd: szűz) marad, akkor szerinted hogy örökíti a génjeit? Őszinte választ várok!
2010. okt. 3. 22:28
 27/37 anonim ***** válasza:
0%
hogyhogy hogy örökiti? Mit akarsz, én nagy múltú agglegénycsaládból származokk!!
2010. okt. 3. 22:56
 28/37 anonim ***** válasza:
Véleményem szerint a megoldás ha hasonló beállítottságú emberek társaságát keresed.Manapság nem sok olyan srácot találsz aki egy csinos lánytól nem csak testi kapcsolatot akar és ha ezt megkapta már megy is a következő lány után.Főleg nem vár hónapokig ha csak nem veled azonos tapasztalási szinten van párkapcsolatok terén.Mint pl. szerény személyem.Szóval írhatnál pár sort magadról.
2010. okt. 4. 13:18
 29/37 anonim ***** válasza:
csak akkor változhat a dolog ha egy ember leszáll a Marson... addig szűz maradsz
2010. okt. 4. 16:08
 30/37 anonim ***** válasza:

A kérdezőnek annyit, hogy nem szabad ilyen magán jellegű kérdéseket kiteregetni egy oldalra (tapasztalat) felesleges. Nem fognak tudni érdemben hozzászólni, sok köztük a borzasztóan tapintatlan ember.

Úgyis azt fogják írni, hogy valami bajod van meg ilyen butaságokat látatlanba mikor nem is ismernek.

2010. okt. 6. 21:24
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!