Ha egy lány 23 évesen még szűz, akkor a továbbiakban van esélye arra, hogy ez megváltozzon?
nem gondolom hogy a a fájdalom visszatarthat. DE pedig érdemes elgondolkodnod mégis ezen a bizalom kérdésen. Mert mégis, ennél közelebb nem is engedhetsz valakit. Lehet, hogy mégsem érezted, hogy ő lenne az igazi. Tudom, hogy manapság senki nem az igazira vár, hanem bárki más megteszi. De ez nem normális. Ha nem őt érezted az igazinak, akkor érthető, hogy nem is akartad vele...
Az, hogy 23 éves vagy? Tök fiatal. És az, hogy mások mit mondanak? Absz ne érdekeljen. Te a te saját tempódban fejlődsz lelkileg is, és az úgy jó! Ne hasonlítsd magad másokhoz, akik bárkinek odaadják magukat, ha szépet mond neki, és "együtt járnak" egy pár hónapig. A nő érzi azt, hogy ki AZ a személy, akivel kapcsolatban minden ilyen irányú félelem eltűnik, úgy gondolom. A nagyfokú bizalom még nem elég. ÉS igen, van, hogy az érzéseid egyéb félelmeid szintjén erősebbek. Adj hálát az érzéseidért, és várj türelmesen, mert helyesen tettél. Azt elég egyértelműen fogod érezni, mikor és kivel jött el a te időd. És mondom, tök normális vagy. A kerge világ nem az.
annyira tudtam, hogy mindenki félre fogja értelmezni a kérdésemet... nem sietem el, szerintem ez látszik is... nem csinálok belőle problémát és megbíztam a barátomban, nem voltam gátlásos, és kérem az olyan hozzászólókat, akik csak olyanokat írnának, hogy "selejt" meg ehhez hasonlók, ne is próbáljanak meg írni. mert szánalmas, és nem adok olyan ember válaszára, akit csak a farka vezet és akár név nélkül is, de nem tiszteli a másikat és ilyeneket írogat... (lásd, első oldalas hozzászóló...) CSUPÁN egy kérdést tettem föl, kíváncsi voltam, ki mit gondol... de a bunkó válaszolgatókat úgyis semmibe veszem... köszönöm. ja és szerintem egyáltalán nem probléma, ha valaki vár a másikra, akit nagyon szeret. mások is vannak ezen a véleményen. nemcsak szexből áll az élet... de ha valaki így gondolja, azt nagyon sajnálni tudom;)
pirospöttyösnek köszönöm a kedves válaszát:) az első valamire való volt;)
persze hogy nem. Én 25F vagyok, hónapokat várok már egy lányra. Most a részleteket ne kérdezd, mert hosszú. És lehet, hogy eleve veszett az ügy, nem látok mások fejébe. De amint látható, nem csak *azért csinálom.
De rajtad nem úgy látom, hogy ne akarnád. Szerintem ha elmennél tényleg ezzel egy orvoshoz, lehet, hogy a következő párkapcsolatod nem menne rá.
A kérdezőnek annyit, hogy nem szabad ilyen magán jellegű kérdéseket kiteregetni egy oldalra (tapasztalat) felesleges. Nem fognak tudni érdemben hozzászólni, sok köztük a borzasztóan tapintatlan ember.
Úgyis azt fogják írni, hogy valami bajod van meg ilyen butaságokat látatlanba mikor nem is ismernek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!