Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Ha egy lány 23 évesen még...

Ha egy lány 23 évesen még szűz, akkor a továbbiakban van esélye arra, hogy ez megváltozzon?

Figyelt kérdés
Elég visszahúzódó vagyok bármilyen kapcsolati, szerelmi téren. Illetve nem kezdeményezek. Egyetlen barátom volt eddig, akivel majdnem másfél évig voltunk együtt, de sajnos annyira féltem, hogy szex nem történt. Konkrétan nem szakítottunk, de ő nem szeret egy ideje, így tőle már nem várhatok semmilyen segítséget. Pedig megbíztam benne, minden téren (szóval ilyen kommenteket ne is írjatok, hogy nem bízok benne, mert nála jobban senkiben nem bíztam életem során). Ezek után nagyon félek, hogy nem lesz többé senki, aki akarna tőlem valamit, s szeretne, hiszen kétlem, hogy valaki egy olyan lánnyal kezdene, aki ennyi idősen még mindig szűz és nem garantált, hogy megkapna bármit is tőle... Ráadásul így nem merek senki elé állni. Nagyon szeretnék már túl lenni a dolgon, de a félelem -úgy érzem- sosem múlik el teljesen, szóval így kell megtörténnie, mert ha arra várok, hogy teljesen elmúlik, megőszülök...:( De nem szeretném senkinek felkínálni magam, félreértés ne essék...
2010. okt. 2. 18:40
1 2 3 4
 11/37 anonim ***** válasza:
0%

71% -os válaszoló...kár hogy nem lány vagy, akkor te is értenéd miért fél egy nő a fájdalomtól...szerinted ha téged először qrnának seggbe, akkor nem félnél?

Kérdezőnek: te szerintem pszichológiai eset vagy. Én is hasonló idősem vesztettem el, de addigra már abszolút nem féltem, mert túlérett voltam:)

De ha nem igényled a szexet akkor lehet hogy aszexuális is lehetsz.

Szerintem keress impotens fiúkat és ők tuti nem akarnak meg d***i. Nem rosszból mondom. Vagy egy aszexuálist. Így legalább lenne társad, de lehet hogy hülyeséget írtam:P

2010. okt. 2. 19:25
 12/37 anonim ***** válasza:
akkor meg mitol felsz? hogy verezni fogsz egy kicsit?
2010. okt. 2. 19:25
 13/37 A kérdező kommentje:

biztosan tudom, hogy nem vagyok aszexuális, sem efféle...

direkt nem tértem rá az okokra, mert ahhoz igazából senkinek semmi köze... de igen, igényeltem és marha nagy vágyat éreztem...

2010. okt. 2. 19:27
 14/37 anonim ***** válasza:

Hova valósi vagy?

Szívesen megismernélek

21/F

(Szűz... Ha ez számít valamit :) )

2010. okt. 2. 19:33
 15/37 A kérdező kommentje:
nem szeretnék ilyen helyen ismerkedni:(
2010. okt. 2. 19:34
 16/37 anonim válasza:
27%

Én a pasid helyébe 2 hét után otthagytalak volna, ha ennyi idősen nem akarsz lefeküdni velem.

Ne félj, ha egy igazi férfival találkozol, nem kell semmi tudás az ágyban, majd ő segít neked. (megjegyzem sajnos manapság elég kevés az igazi férfi)

27F

2010. okt. 2. 19:45
 17/37 anonim ***** válasza:

"direkt nem tértem rá az okokra, mert ahhoz igazából senkinek semmi köze."

ha tudnank az okokat jobban meg tudnank erteni a helyzetedet is es lehet hogy helyesebb valaszokat kapnal. Amugy anonim ez az oldal es a nevedet sem latom fent. Tehat?!

2010. okt. 2. 20:02
 18/37 A kérdező kommentje:
mondtam, aszexuális nem vagyok. egyszerűen félek. félek, hogy fájni fog, vagy valami ilyesmi, teljesen nem vagyok ezzel tisztában... de tudom, hogy ez nem elég indok... azt is tudom, hogy pszichológiai dolog, és vannak szakemberek, akik ezzel foglalkoznak. a feltett kérdésemmel pedig nem a problémát akartam megoldani, csak érdekelt, hogy ki mit gondol... de ahogy sejtettem, jönnek a bunkó válaszok, valamint nincs túl sok toleráns ember...
2010. okt. 2. 20:09
 19/37 anonim ***** válasza:
Nem egészséges, hogy így rettegsz egy természetes dologtól.
2010. okt. 2. 20:47
 20/37 anonim ***** válasza:
18%
szerintem nem itt kéne rinyálni hogy "jaj jaj jaj jaj" hanem felkéne keresni valami orvost, vagy szexuálpszichológust! Szegény srác, ennyit várt rád, és te önző módon nem adtad meg neki. Ilyen srác nem terem minden bokorban!!!!!!! Neked csak el kellett volna menni orvoshoz, ahol kideritik hogy mi a gond, és kikezelnek!
2010. okt. 2. 22:02
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!