A férfiaknak van szüzességük? :D 15/L
Figyelt kérdés
Mármint "látható" nyoma van-e? A pöckösröl nem szakad le a végéröl az a bőrös cucc?:D2010. szept. 21. 21:43
31/45 anonim válasza:
Ugye ezt a kérdést nem komolyan tetted fel DDD
33/45 Funktasztikus válasza:
hah készitetem egy kérdést válaszoljatok..XXD
34/45 gabriell88 válasza:
Sziasztok! Én is voltam 15 éves és mit ad isten lány:)
Ha emlékezetem nem csal,én senkitől nem kérdeztem meg, egyszerűen szerettem OLVASNI, ami saja nos mostanság ritka a fiatalok körében... Ha nem tudsz valamit kedves kérdező, és már könyvtár ciki meg elavult(am mi annó órán kaptunk felvilágosítós könyvet)akkor a google a barátod:)szivem!
pacsii
35/45 anonim válasza:
uhh,egyrészt állítsd le magad és ne pofázz vissza,meg mi az hogy anyázol?ki vagy te? ezt nem tudni 15 évesen,elég nagy szégyen,akárhogy magyarázod,hogy biosz órán nem tanítják..jajj,ne idegesíts,hogy máshonnét nem olvastad. :D
18/L
36/45 ezvan:D válasza:
heh :D ez vicces:Dbasszus itt röhögök hajnali 1 kor mikor hnap suli:D de ez nagyon nagy... :D:D:D
37/45 beerheart válasza:
De leszakad ám, és minden zsidó kisfiút megerőszakolnak 1 éves kora előtt.
40/45 anonim válasza:
leszakadt a börös cucc a cuccról
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!