A férfiaknak van szüzességük? :D 15/L
Figyelt kérdés
Mármint "látható" nyoma van-e? A pöckösröl nem szakad le a végéröl az a bőrös cucc?:D2010. szept. 21. 21:43
11/45 Funktasztikus válasza:
Van egy érzésem hogy ez Fuckyeah leszz:D
12/45 A kérdező kommentje:
Hallod te Funktasztikus, ide nem azért jár az ember hogy megkérdezze amit akar?:D Erre jönnek a 10 éves Pistik és rögtön én vagyok a hülye mert nem tudok valamit ^^
2010. szept. 21. 21:53
13/45 Holdtündér válasza:
Ezt simán tudhatnád ha figyelnél BIOLÓGIA órán. Ezért néz hülyének mindenki kisszivem.
14/45 anonim válasza:
A kérdésedre a válasz, igen, van szüzességünk, de nincs látható nyoma, mint a nektek. Nekünk csak elméletben van. Érti? :D
15/45 Funktasztikus válasza:
de aranyom ekkora baromságot hogy lehet megkérdezni?:)
16/45 A kérdező kommentje:
Holdtündér, a biológia tanár nem a férfi szüzességröl pofázik hanem a nőiröl :D Jelen pillanatban nem az érdekel :D
Végre egy értelmes válasz.Köszönöm:)
2010. szept. 21. 21:56
17/45 A kérdező kommentje:
Funktasztikus, nem vagyok az aranyod -.-"
Ha nem tetszik hogy nem tudom akkor ne válaszolj mert rohadtul lesz@rom az ilyen negatívúmú "embereket"
2010. szept. 21. 21:59
18/45 anonim válasza:
Örülök, hogy sikerült kielégítenem kíváncsiságod. :)
Ilyet mi sem tanultunk biosz órán, de ez azért van, mert nincs ezen mit oktatni. Ami nincs, azt nem lehet tanítani. :D
19/45 anonim válasza:
Már a második kérdést is alig sikerült elolvasnom, ugyanis annyira elhomályosították a szememet a nevetéstől fakadó könnyek, hogy az eszméletlen! :D:D
20/45 anonim válasza:
Akkor én most gáz vagyok hogy leszakadt az a kis bőrös cucc? tudod ami ott van a végénXD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!