Miért van az hogy ha elolvasom ezt akkor ennek a 90% -a az hogy 7-14 évesek szexelnek és elvesztik a szüzességük!?
"18 éven aluliaknak nem ajánlott"???????????????,,,,,,,????vesszővessző,,???
Ezt a baromságot honnan vetted?
Én se ismerek senkit aki 7-14 éves korában szexelt volna, szóval valószínűleg nem vidékiek vagyunk hanem egy nagyvárosban élünk normális családunk van/volt, és olyan suliba jársz, jártam ahonnan nem a sztiptíz táncosnők kerülnek ki.
A 18 azért nem korhatár, de szerintem is a legtöbben 16-20 év között kezdenek szexelni.
Na figyelj :)
Nincs olyan, hogy 18 éven aluliaknak nem ajánlott. Az a filmeknél van. Mindenki akkor veszti el amikor jónak érzi, és azzal akivel jónak érzi. Ez korban lehet akár 12 is, de én azokat a lányokat akiket ilyen korban a szex foglalkoztat teljes mértékben megvetem. Hü~lye kis tiniri~bancok. Van aki 15-16 évesen úgy érzi, hogy szeretné a párjával (persze itt is 80% komolytalan a dolog), de ebben a korban már vannak olyanok akik lelkileg és nem csak testileg érettek a dologhoz.
Remélem segítettem.
15/F (szűz)
"összeszidnának és elvennék a laptopom 1 évre"
Bocs, de ez LOL.
Az én környezetemben a 18 évesek nagy része szűz, nem, nem vagyok pap vagy vallásos, hanem ezek az emberek csak felnőtt fejjel szerelemből szexelnek valakivel és ez szerintem is így helyes.
20f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!