Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Elkapkodtam az elsőt. Túl...

Elkapkodtam az elsőt. Túl lehet ezen tenni magam?

Figyelt kérdés

A barátommal 9 hónapja vagyunk együtt, körülbelül 2 hete egy hegyi faházban elvesztettem a szüzességem. De nem így akartam:( Romantikát szerettünk volna mindketten, de csak ránkjött, és megtörtént :/ Gyors volt, és nem is volt hangulatos. Közben mégis volt benne valami jó. Tudom, hogy ezígy furcsa, de nem tudom megfogalmazni, szégyenlem hogy nem találok szavakat=D az a baj vele, hogy nem volt olyan, amilyenre vágytam volna. kicsit inkább ösztöni volt :/ és dühös is vagyok magamra, mert ennyire nem tudtam parancsolni a vágyaimnak, és úgy érzem, elkapkodtam, pedig mielőtt megtörtént, az volt az érzésem maximálisan, hogy itt az ideje, nincs miért tovább várni, és nagyon akarom. De rögtön utána szégyenleni kezdtem magamat :( Pedig nagyon szeretjük egymást, és többször kérdezte, hogy jól vagyok-e, vagy nem bántam-e meg. És azt mondtam, nem bántam meg. Valahol ez igaz is, hiszen vele lehettem, neki adhattam magam. De mégis valahogy nem volt az egész rendben:( Mit lehet csinálni ez ellen a folytonos feszültség ellen?

Én 17/L vagyok, ő 19/F.

ne haragudjatok a hosszú szövegért, és ha válaszoltok, akkor köszönöm!:)

2010. szept. 19. 14:32
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem jobb, hogy hirtelen történt, mert abban a pillanatban kívántad, mintha megterveztétek volna, aztán jön a görcsölés meg a para.

33N

2010. szept. 19. 15:59
 12/12 anonim ***** válasza:
0%
Persze, hogy elkapkodtad. Szégyelld magad! Állatok módjára viselkedni, akik nem tudnak uralkodni ösztöneiken. Tisztára mint a nyulak ketrecben. Erre nem lehetsz büszke, életed végéig. Én most bűnbánatot tartanék.
2010. szept. 20. 23:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!