Fiúk! Mivel tudnám feldobni az elsőt?
Figyelt kérdés
Holnap átmegyek a barátomhoz, és már tervezzük, hogy akkor lefekszünk. elég régóta együtt vagyunk és szeretem nagyon(: Mivel tudnám feldobni az első együttlétünket? pl.: általában 17-18éves fiúknak milyen fehérnemű tetszik(tudom hogy változó de általában), vagy pizsama milyen legyen, mit csináljak hogy nagyon élvezze, ilyen dolgokra lennék kíváncsi(: normális válaszokat várok! L/162011. ápr. 15. 22:30
1/8 anonim válasza:
Vadíítóó piros vagy fekete fehérnemű...
2/8 anonim válasza:
Ezt nem lehet igazán előre tervezni szerintem, hiszen a tervezés ellenére sem 100%, hogy valóban lesz szex.
Mindenesetre fürödj meg, illatosítsd be magad, mosd meg a hajad, csinosítsd ki magad, és vegyél fel valami ne túl tolakodó (értsd: k.urvás), de mégis izgató fehérneműt, hálóinget. Szerintem a pizsama nem az igazi :)
Vigyél magaddal esetleg valami kellemesen diszkrét zenét, esetleg gyújthattok gyertyákat is.
És persze ne feledkezz meg a védekezésről.
5/8 anonim válasza:
ha azt akarod hogy élvezze fuvolázz
6/8 anonim válasza:
Csak magadat vigyed. :) Az első alkalom mindig is emlékezetes lessz. És ne produkáld túl hogy milyen lessz stb. Úgy is minden jönni fog magátol :)
7/8 anonim válasza:
Én speciel egy jó puha pizsamának örülnék :P
16/F
8/8 anonim válasza:
legyen nyugodt a hely ahol csináljátok. a csipkés dolgoktól a falra mászok nagyon rühellem őket a tangát sem szeretem a sima bugyit szeretem ha kicsit sejmesebb az legjobb nálam xD de a francia is okés kérdezted már tőle amúgy hogy esetleg milyen fajta teccik' neki? nálam a cola páromnál pedig a málna szörp ami nagyon bevadít minket xD és elég ha figyelsz rá és esetleg dicséred az mindíg jól esik nekünk:P drukkolok hogy jó legyen:P jók legyetek és ne csináljatok hülyeséget ^^
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!