Mennyi rá az esély hogy már nem vagyok szűz?
Figyelt kérdés
Szval a barátommal úgy gondoltuk eljött az ideje a szeretkezésnek és nálunk volt...felhúzta a gumit berakta kb az egész 10 perc volt (egyébként elment na mind1 ez nem lényeg)és kaptam egy sms-t anyukámtól hogy jönnek haza hamarabb, ezért abbahagytuk. szűz vagyok még?2010. szept. 17. 12:59
22/25 anonim válasza:
jaj de vicces kérdés, de a válasz az, hogy már nem vagy szűz!
23/25 anonim válasza:
na látod még szerencse h a barátodcskád ilyen gyorsan kiűrítette a puttonyát még a végén fájna a heréje az el nem intézett téma végett
24/25 anonim válasza:
nem vagy szűz. de én azt nem értem, hogy ha a pasi elment, akkor akkor is abbahagyjátok, ha nem szólnak a szüleid, hogy jönnek.. szóval lefeküdtetek, be is fejeztétek a szexet, függetlenül a szüleid érkezésétől, nem vagy szűz
25/25 anonim válasza:
ha véreztél akkor nem vagy szüz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!