Hogyan tudnám magamnak átszakítani a szűzhártyámat? Tudom, hogy ettől még nem lesz nemi életem
huuh ennél a nem tudnánk pisilni ha nem lenne lyukas a szűzhártyánk dolognál majdnem lefordultam a székről..Aki ennyire tájékozatlan, minek okoskodik és miért ad tanácsokat olyan témában, amihez kkkuuurrvváárra de nem ért??? A pisi a húgycsövön át távozik, a hüvelyen keresztül meg a sperma megy be, s gyerek jön ki. Na meg a menstruációs vér. A szaporodási szervrendszer és a kiválasztási szervrendszer két külön fogalom..haver attól, hogy egymás mellett vannak, még nagyon különbözőek..ez olyan, mintha az orroddal ennél, a takony meg a füleden jönne ki..
Kérdésre válaszolva: a tamponhasználat is átlyukasztja, vagy szélesíti a szűzhártyán a lyukat.
Basszus! Aki a hüvelyén pisil! Gyere be hozzánk anatómiára! Kérlek, könyörgök!!!!:D:D:D Ezt látnia kell a csoportnak:D
A kérdezőnek: eszedbe ne jusson ilyen butaság! Majd a leendő párod átszakítja, hidd el, hogy ha igazán szeretitek egymást, akkor csodálatos élmény lesz MINDKETTŐTÖKNEK!
tegnap 20:17
Persze persze :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!