Hány évesen veszítettétek el a szüzességeteket?
Figyelt kérdés
2008. dec. 17. 19:44
41/53 anonim válasza:
19 évesen, a pasi 22 volt, együtt vesztettük el lassan 2 és fél éve :)
Most már menyasszony-vőlegény vagyunk, esküvőt tervezünk :)
44/53 anonim válasza:
18, és a második barátnőmmel ugyanabban az évben :D
46/53 anonim válasza:
17 évesen, és nagyon komoly, több mint egy éves kapcsolatban :) Marhára megérte várni, imádom a párom :)
47/53 anonim válasza:
...én ma délelőtt veszítettem el...barátnőmmel..és nagyonjóvolt^^
16/F
48/53 anonim válasza:
Ne azt nézd, hogy mások mikor vezstették el, hanem azt, hogy te mikor állsz készen rá és mikor akarod igazán. Fontos, hogy ne azért történjen meg, mert már egyik barátnőd sem szűz! Lehet, hogy valaki már 14 évesen felkészült rá, de vannak akik még 17 évesen is úgy érzik, hogy korai. Ha úgy veszíted el, hogy nem akarod igazán, akkor fájni fog és egész életedben rossz emlék marad róla.
50/53 anonim válasza:
én még szűz vagyok és most gondolkoztam rajta hogy elvesztem egy pasival csak, az a gáz hogy én se szeretem meg ő se szeret engem, csak nagyon kívánjuk egymást. nem tom hogy elveszítsem e vele. majd meg látom. 19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!