Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » 27 éves bp-i srác vagyok és...

27 éves bp-i srác vagyok és még szűz! Hol tudnék olyan lánnyal megismerkedni, akit nem zavar a tapasztalatlanságom?

Figyelt kérdés
Nem vagyok rossz pasi, lakás, kocsi stb mindenem megvan, de mégsem jön össze sosem. Prostit nem akarok!
2010. szept. 13. 11:26
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%
talán önbizalom hiányos vagy, vagy visszahúzódó vagy félént. a lányok ezt megérzik. legyélnyitottabb, járj el otthonról, mondjuk sétálni, vagy valami. mosolyogj sokat :D
2010. szept. 13. 13:21
 12/20 anonim ***** válasza:
100%
Ne haragudj, de Budapesten ha akarva, akaratlanul találni lányt. Ha látsz az utcán valakit akinagyon-nagyon tetszik oda kell menni hozzá (persze nem extra nyomulósan) aztán később meglátod, hogy tetszik, nem tetszik, de kezdeményezni, próbálgatni kell, mert ha nem akkor nem lesz semmi.
2010. szept. 14. 21:54
 13/20 anonim ***** válasza:
-ha
2010. szept. 14. 21:54
 14/20 anonim válasza:
Regelj be nehany tarskeresore /csajozas.hu; csajozunk.hu; love.hu; stb/. Nekem bevalt, de ne azzal kezdd hogy lakas kocsi stb :) Irj magadrol oszinten, ird le mit keresel, tegyel fel kepet, es irj az osszes csajnak aki bejon, valamelyik csak valaszol... Akkor ne eroltetsd a talalkozot, napokig vagy hetekig is lehet neten beszelgetni egy olyan lannyal aki nem csak dugni kell.
2010. szept. 16. 08:20
 15/20 anonim ***** válasza:
61%
Akármit mondtok, amit leírt(lakás, kocsi, pénz) elsődleges tényezők egy pasi megítélésénél. Nem hiszem, hogy sokan járnánk egy olyan pasival, akinek ser munkája, se lakása és busszal kell járni hozzá...Fontos a belső is, de sablon duma már az, hogy "csak a belső számít". Kedves kérdező: Ha nem görcsölsz rajta ennyit, akkor összejön...pláne, ha igaz, amit magadról írtál. Ja és a lánynak nem feltétlenül kell tudnia, hogy szűz vagy...kicsit elriaszthatja.
2010. szept. 16. 08:46
 16/20 anonim ***** válasza:
hát pedig a normális lányokat nem érdekli ha nincs kocsid vagy lakásod, jah igaz 30 éven felül talán már követelmény minimum egy albérlet, de a saját lakás nem. aki ennyire pénzéhes az meg is érdemli amit kap. nekem olyan csaj tutira nem kellene, szánalmas ribanc az olyan.
2010. szept. 16. 08:55
 17/20 anonim ***** válasza:

Ülj be a kocsidba, és ahol sok lányt látsz az utcán, fütyülj egy nagyot.

Azok közül akik odanéznek, válassz ki egy neked tetszőt.

Mond neki hogy üljön be melléd, vidd el és mutasd meg neki a lakásodat. Ennyi elég is lesz, hogy beléd szeressen,

Aztán már megy minden magától, csak nem szabad elrontani.

2010. szept. 16. 11:23
 18/20 anonim ***** válasza:

Egy hozzászólásra reagálva: Miért gáz ha busszal kell menni a pasimhoz? :) Ha van kocsija majd jön elém és elvisz hozzá?Szerintem nem ez a kapcsolat alapja.Páromhoz villamossal járok és semmi gond nincs is ezzel.Kijön a megállóba és kész. :) Első randiknál ő jött ide és együtt mentünk,de én mondtam,hogy ez így jobb lesz. :)

Amúgy a kérdezőnek: bárhol tudsz,nem hátrány az,ha szűz vagy. :)

18/L

2010. szept. 16. 18:41
 19/20 anonim ***** válasza:
Én félek a pesti fiúktól! Azok olyan vadak voltak eddig! Remélem te nem leszel az!
2010. szept. 19. 19:01
 20/20 anonim ***** válasza:

Én szívesen megismerkedek veled!:P

szép csini szöszke cukicica vagyok Írj privit!

2010. szept. 20. 20:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!