Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » 15éves lány vagyok és úgy...

15éves lány vagyok és úgy érzem már megérettem a szexre és akarom is. De jó ötlet még ilyen korban? Tanácsot szeretnék.

Figyelt kérdés
2010. szept. 10. 19:56
1 2 3 4
 21/32 anonim válasza:
100%
A lényeg, hogy ne ugorj egyből a mély vízbe szép fokozatosan lépdelj és nagyon jó élmény lesz az első élményed, de ami a legfontosabb, hogy védekezz
2010. szept. 11. 16:52
 22/32 anonim válasza:
50%

NEM -.-

nem béletlenül 18 év felett van a határ magyarorstágon. A jobb helyeken 21-22.

Szóval NEM -.-

2010. szept. 11. 18:47
 23/32 anonim ***** válasza:
67%
Egykorú vagyok veled, szintén lány. Értem, mire gondolsz. Vannak felelősségteljes tinik is, ne magatokból induljatok ki. ;) Én nem érzem magam érettnek a szexhez, szeretek gyerek lenni, de ha te tényleg úgy érzed, készen állsz rá, és megvan hozzá a megfelelő partner, akkor hajrá! :)
2010. szept. 11. 20:55
 24/32 anonim válasza:
67%
Teljesen normális, régen ilyenkor már gyereke volt a lányoknak. akkor meg mit sírtok?
2010. szept. 11. 22:52
 25/32 anonim ***** válasza:
50%
Kedves utolsó! A kulcsszó a régen!!!! Akkor férjhez is mentek 13 évesen és külön élték a saját életüket!
2010. szept. 11. 23:39
 26/32 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat..
2010. szept. 12. 14:00
 27/32 anonim ***** válasza:
67%

Én is 15 éves vagyok, és hasonló gondolkodású lehetek, mint te, ezért meg is értelek.

Augusztus 20-án jöttünk össze a mostani barátommal, akivel eddig is nagyon jóban voltunk, egy társasággal jártunk, amiben a két bátyám is benne van. Ismerik és szeretik.

19 éves, és a város "adonisza". :D

Nem telt el még sok idő 20-a óta, sőt! Csak 3 hét.

Nagyon szeretem, ő is engem, és nekem is ez a szex dolog jár a fejemben, de mielőtt még a sok anyuka irogatná, hogy mekkora felelőtlen vagyok, hogy odaadom magam egy 19 évesnek 3 hét után...

Egyszer megkérdezte, hogy nem alszom-e nála. Mondtam neki, hogy még nem, mert szüleim kinyírnának (amit most már egyre jobban kétlek), meg még nem is éreztem úgy, hogy készen állok. És megértette. Azt mondta, hogy persze. Megérti. Ez természetes.

De az utóbbi pár napban elgondolkoztam rajta, mert nagyon szeretem, és nem félnék vele elveszíteni, mert az eddig 16-17 éves srácok nyilván nem azt nyújtották, amit ő. Tudja, hogyan kényeztessen egy lányt, hogyan hordja a tenyerén, milyen szépeket mondjon, de közben nem is az a papucs féle. Gyöngéd és türelmes. Igazán szeret.

Szóval én azt mondom neked, hogyha te is készen állsz rá, és találsz magadnak egy hasonlóan figyelmes srácot, megteheted! És az anyukáktól bocsi, de engem is konzervatívan neveltek, a szex tabu volt, de minden (vagy legalábbis legtöbb) tini életében eljön egyszer az idő, hogy tombolni, bulizni akar, párkapcsolatot, és a többi dolgot. És ez általában 14-15 éves korban jön el. Csak az a különbség a jól neveltekkel, hogy érett gondolkodásúak, nem ugranak bele egyből mindenbe.

Ez az én véleményem, bocsi, hogy hosszúra sikerült.

2010. szept. 12. 15:05
 28/32 anonim válasza:
100%
én is 15/L vok. Nekem az a véleményem ha testileg lehetséges hogy meg vagyunk érve de lelkileg még egészen biztosan nem. a szex az nem gyerek játék. jó nem vagyunk már gyerekek. de akkor sem nekünk való még a szex. és különben is akik azt irták hogy 1516 évesen vesztették el megbánták, mert, nagyobb korban sokkal nagyobb élmény. akik pedig azt írták, hogy 17-18-20 évesen vsztették el senki nem bánta meg. hogy addig várt. Sdzerintem még ne tedd meg! Várj egy kicsit míg te is igazán gonolkodás nélkül akarod, addig amíg nem számít senki vélemény főleg nem idegeneké. Amíg vannak kételyeid ne tedd meg! Én is veled egykorú vagyok és volt egy barátom akivel majdnem megtettük és az utsó pill.-bn haza mentem mert nem éreztem magam rá szellemileg érettnek! Várj még egy évet legalább! de ha 2-őt az se baj! szívből jövő jó tanács. (jah akik azt mondják h tedd meg azok azért mondják h hátha megkeseríthetik vkinek az elsőt, mert nem ugy sikerül mint ahogyan azt eltervezte.)
2010. szept. 13. 17:25
 29/32 anonim válasza:

Szia!

Szerintem erre a szüzesség elvesztése dologra nagyon ráparánznak mostanában a tinik...oké, az első alkalom meg minden,meg hogy tökéletes legyen bla bla.Szerintem sokkal jobb ha nem eltervezed hogy "nah akkor én most holnap lefekszem a barátommal, mert ennyi és ennyi ideje járunk..." (és tovább sorolod magadnak az érveket hogy miért tedd meg)hanem csak úgy spontán magától jön a helyzet. és ha már abban a helyzetben leszel akkor vagy megteszed (mert tényleg készen vagy rá) vagy nem teszed meg.nem kell ezen ennyit görcsölni.

Szerintem még várj min. 1 évet!

Van egy 14 éves barátnőm aki 2 hét után elment kocsikázni a barátjával és neki az első alakalom a kocsiban történt meg ráadásul nem is volt rá felkészülve!Nagyon megbánta a dolgot és hetekig ezen rágta magát.

Szóval csak azt akarom mondani, hogy ez a te döntésed, én csak leírtam a gondolataimat ezzel kapcsolatban, Tedd amit jónak látsz!

15/L

2010. szept. 14. 19:04
 30/32 anonim válasza:

Szia!

Én személy szerint nem akarok tanácsot adni, mert a döntésnek belülről kell jönnie, mást úgy sem hajlamos elfogadni az ember.

Van egy ötletem , egy könyv.

A címe Kettesben?

Ebben a könyvben egy háromnapos előadásról van szó.

Az előadó nem saját véleményét mondja el szerintem, hanem egyszerűen emberi közösségnek tesz fel kérdést. Felelni mindenkinek önmagának kell. A könyv tehát csak segítséget ad a helyes döntéshez, melyet neked kell meghoznod.

A könyvben lévő előadást hallgatókban felmerültek kérdések, hogy, de mi van akkor ha...? A következő fejezet éppen ezekre kérdésekre adott választ.

Mindegy milyen világnézeted van választ fogsz kapni, mert a választ te adod meg magadnak.

2010. szept. 17. 10:47
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!