Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » 15éves lány vagyok és úgy...

15éves lány vagyok és úgy érzem már megérettem a szexre és akarom is. De jó ötlet még ilyen korban? Tanácsot szeretnék.

Figyelt kérdés
2010. szept. 10. 19:56
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
48%

Kedves utolsó!Ha védekeznek : 1.15 évesen nem lesz gyereke 2.Van annyira értelmes egy 15 éves lány,hogy ne arra nevelje a lányait majd később,hogy olyan fiatalon elveszítsék. 3.Ne osszad az észt,látszik rajta (a kérdezőn) hogy van felelősség tudata,kéri a tanácsokat is hogy mit-és hogy..

Szóval,védekezzetek és ne feledd,igaz szerelem céljából SZERETKEZZETEK és ne alkalmi partnerrel veszítsd el:)

Sok sikert hozzá!És hidd el,a gyerekeid nem fogják elveszteni 11-12 évesen normális neveléssel.

29/N ANYUKA!

2010. szept. 10. 21:37
 12/32 anonim válasza:
60%
hát már ne is haragudj anyuka. de sztem nagyon felelőtlen ez a kijelentős. ugyanakkor egy védekezési módszer sem 100%-os védelem. Ha valaki mástól kér tanácsothogy készen áll-e a szexre az azt jelenti hogy nem áll készen! szerintem legalább még várj 1 évet mert ebben a korban az is rengeteget jelent mind testi mind szellemi fejlődésben. És jól érzem, hogy a barátod jobban szeretné? Szerintem csak azért mennél bele mert félsz hogy a barátod e miatt kidob. Megnyugtatlak egy pasinak nagyobb dicsőség az ha több idő után gyengít el egy nehéz prédát mint pár hónap után próbál fel egy könnyűt! GONDOLKOZZ EL RAJTA!
2010. szept. 10. 22:06
 13/32 anonim ***** válasza:
39%

Ha ovszerrel vedekeznek,akkor akkor van csak baki ha kiszakad.De az nagyon ritkan tortenik meg ..-.- GYOKEREK! Szerintem az anyukanak igaza van.......

Nem ertem,nyugodtan elvsztheti 15 évesen es semmi baj sincs azzal,hogy tanacsot ker.Legalabb tudni fogja hogy mit kell csinalni.igeni felelosseg kepes a kerdezo..

udv!

33/f

2010. szept. 10. 22:18
 14/32 anonim ***** válasza:
76%

Én is anyuka vagyok, és fel nem foghatom, hogy egy anyuka hogy buzdíthat egy 15 évest, hogy veszítse el a szüzességét????? Remélem, az ő gyereke is ilyen lesz! Megérdemli! Meg a többit, akit támogatja, azokat sem értem!!! Hova tart a világ, ha 15 évesek sexelnek????

Tiszta őrület! Sem fizikailag, sem lelkileg nem lehet kész egy 15 éves a sexre!!!! Akármit is hisz magáról!

2010. szept. 10. 23:18
 15/32 anonim ***** válasza:
34%

Van lányom,9 éves,de én nem arra fogom nevelni hogy elveszítse majd ennyi idősen.De ha valaki elakarja veszíteni a szüzességét,akkor támogatom és drukkolok neki hogy sikerüljön!!!!ezzel mi a gond? Én sem örülök hogy a mai világ itt tart,hogy 12-15 éves lányok már nem szüzek,de sajnos nem lehet mit tenni.Ha akarja akkor tegye meg,ő baja ő gondja..Szóval,ha akarod tedd meg!Normális környezetben és a védekezés is fontos!

29/N anyuka!

2010. szept. 10. 23:37
 16/32 anonim válasza:
50%
És honnan tudjátok, hogy nem értt rá lekileg és testileg? ugyan honnan? ő érzi és ha ezt szeretné hát tegye.. első válaszoló
2010. szept. 11. 00:45
 17/32 anonim ***** válasza:
74%

Kedves Anyuka! Látod?! Te sem akarnád, hogy a saját gyereked ezt tegye! Nem úgy nevelnéd... Akkor ennek a kislánynak miért mondod azt, hogy tegye???? A te lányodnak nem lenne normális, de ő csinálja??? Ez milyen már?

Én úgy gondolom, hogy valaki akkor válik éretté a sexre, ha éretté vált az önállóságra! Nem képes magáról gondoskodni, akkor még nem felnőtt! Miért van az, hogy manapság egyre tovább élnek otthon a gyerek, mégis egyre korábban érzik magukat felnőttnek?!

Nekem is van egy 7 éves lányom, és ha 8 év múlva ilyen gondolatai támadnának, hát sírógörcsöm lenne, és azon gondolkodnék, hogy mit és hogyan szúrhattam el nála!

Gondolja végig mindenki, aki támogatja egy 15 éves lány sexelését, hogy a történelemben mikor volt ez normális... A középkorban!!!

2010. szept. 11. 07:46
 18/32 anonim ***** válasza:
26%

Sajnos ez a mai világban is normális.

29/N anyuka

2010. szept. 11. 13:34
 19/32 anonim ***** válasza:
36%
Nem értek egyet a többiekkel..igenis ha akarja veszítse el természetesen megfelelő környezet és védekezés keretében..Ha készen állsz rá tedd meg DE CSAK AKKOR!Hidd el nem akarok rosszat 1 év nem olyan iszonyat sok idő, annyit min még várni kéne vele..(de ha most szeretnéd akkor..:/ rajta)És szerintem igenis felelőségteljes vagy.. H feltetted ezt a kérdést, és igen bátor dolog h idegenektől kérdezted meg..És ennek az oldalnak pont az lényege h a lényeges és hasznos válaszokat megosszák egymással az emberek+ ha a szüleidtől nem mersz rákérdezni leírod ide :D(És mások segítenek)
2010. szept. 11. 14:16
 20/32 anonim ***** válasza:
24%

Mintha maga a Sátán szólna itt a sok hajrázóból. Ne hallgass rájuk!

Igazán ki lehet bírni még olyan 3-5 évet.

2010. szept. 11. 16:08
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!