15éves lány vagyok és úgy érzem már megérettem a szexre és akarom is. De jó ötlet még ilyen korban? Tanácsot szeretnék.
Kedves utolsó!Ha védekeznek : 1.15 évesen nem lesz gyereke 2.Van annyira értelmes egy 15 éves lány,hogy ne arra nevelje a lányait majd később,hogy olyan fiatalon elveszítsék. 3.Ne osszad az észt,látszik rajta (a kérdezőn) hogy van felelősség tudata,kéri a tanácsokat is hogy mit-és hogy..
Szóval,védekezzetek és ne feledd,igaz szerelem céljából SZERETKEZZETEK és ne alkalmi partnerrel veszítsd el:)
Sok sikert hozzá!És hidd el,a gyerekeid nem fogják elveszteni 11-12 évesen normális neveléssel.
29/N ANYUKA!
Ha ovszerrel vedekeznek,akkor akkor van csak baki ha kiszakad.De az nagyon ritkan tortenik meg ..-.- GYOKEREK! Szerintem az anyukanak igaza van.......
Nem ertem,nyugodtan elvsztheti 15 évesen es semmi baj sincs azzal,hogy tanacsot ker.Legalabb tudni fogja hogy mit kell csinalni.igeni felelosseg kepes a kerdezo..
udv!
33/f
Én is anyuka vagyok, és fel nem foghatom, hogy egy anyuka hogy buzdíthat egy 15 évest, hogy veszítse el a szüzességét????? Remélem, az ő gyereke is ilyen lesz! Megérdemli! Meg a többit, akit támogatja, azokat sem értem!!! Hova tart a világ, ha 15 évesek sexelnek????
Tiszta őrület! Sem fizikailag, sem lelkileg nem lehet kész egy 15 éves a sexre!!!! Akármit is hisz magáról!
Van lányom,9 éves,de én nem arra fogom nevelni hogy elveszítse majd ennyi idősen.De ha valaki elakarja veszíteni a szüzességét,akkor támogatom és drukkolok neki hogy sikerüljön!!!!ezzel mi a gond? Én sem örülök hogy a mai világ itt tart,hogy 12-15 éves lányok már nem szüzek,de sajnos nem lehet mit tenni.Ha akarja akkor tegye meg,ő baja ő gondja..Szóval,ha akarod tedd meg!Normális környezetben és a védekezés is fontos!
29/N anyuka!
Kedves Anyuka! Látod?! Te sem akarnád, hogy a saját gyereked ezt tegye! Nem úgy nevelnéd... Akkor ennek a kislánynak miért mondod azt, hogy tegye???? A te lányodnak nem lenne normális, de ő csinálja??? Ez milyen már?
Én úgy gondolom, hogy valaki akkor válik éretté a sexre, ha éretté vált az önállóságra! Nem képes magáról gondoskodni, akkor még nem felnőtt! Miért van az, hogy manapság egyre tovább élnek otthon a gyerek, mégis egyre korábban érzik magukat felnőttnek?!
Nekem is van egy 7 éves lányom, és ha 8 év múlva ilyen gondolatai támadnának, hát sírógörcsöm lenne, és azon gondolkodnék, hogy mit és hogyan szúrhattam el nála!
Gondolja végig mindenki, aki támogatja egy 15 éves lány sexelését, hogy a történelemben mikor volt ez normális... A középkorban!!!
Sajnos ez a mai világban is normális.
29/N anyuka
Mintha maga a Sátán szólna itt a sok hajrázóból. Ne hallgass rájuk!
Igazán ki lehet bírni még olyan 3-5 évet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!