15éves lány vagyok és úgy érzem már megérettem a szexre és akarom is. De jó ötlet még ilyen korban? Tanácsot szeretnék.
Figyelt kérdés
2010. szept. 10. 19:56
1/32 anonim válasza:
Nincs vele semmibaj.. ha van rá alkalmas, megbízható partnered és szeret is és biztosak vagytok benne h készek vagytok akkor nincs akadálya és nem lesz baj :) Aztán VÉDEKEZZTEK!
sok sikert ;)
2/32 A kérdező kommentje:
köszönöm a tanácsot :)
2010. szept. 10. 20:02
5/32 anonim válasza:
Fél év járás után szerintem ha készen állsz rá, akkor hajrá!
Használjatok óvszert!
6/32 A kérdező kommentje:
köszi a tanácsokat :)
2010. szept. 10. 20:14
7/32 anonim válasza:
Nem! Nem jó ötlet! Nagyon fiatal vagy még! Akár mit is gondolsz, hogy mennyire érett vagy, ez nem igaz! 15 évesen még gyerek vagy! És a sex nem gyerekeknek való! Nem tudom, mi van veletek gyerekekkel manapság, de ez borzasztó!
Tanulj az iskolában, éld és élvezd a kamaszéveket, és majd 17-18 évesen térj vissza erre a témára! Sokkal jobb lesz neked!
9/32 A kérdező kommentje:
Egyik barátnőm 17 éves ő 15 és fél volt mikor elvesztette végül is csak 1 fél évvel volt nálam nagyobb.. és ő jónak találta..
2010. szept. 10. 20:22
10/32 anonim válasza:
Hát gratulálok hozzá! Remélem, lesz egy-két lányod, és ők majd 11-12 évesen veszítik el! Bomlásszatok csak tovább a társadalmat a feslett erkölcsötökkel!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!