19 éves lány vok és szűz. Ez ciki? Most alakulóban van egy kapcsolatom ő 26 éves, nem tudom mi lesz belőle, de nem merem neki elmondani félek h nem tetszene neki. Mit csináljak sztetek?
Ez hihetetlen, hirtelen mennyi farkalatlan vénlány került elő....
De biztos csak az én hibám, hogy csak olyan 18+ nőket ismerek, akik imádják a szexet, és jókora részük nagy riherongy...
El kéne gondolkoznom az életemen, ha ennyi a pont 19 éves, pont szűz lány...
Feministák vagytok, vagy csak irtó rondák?
Ekkora hülyeséget,hogy mit szólna ?!!
Én örülnék neki hisz szűz lányba még nem volt részem és bármit megadnák hogy összejöjjön.Nagyon örülni fog a fiúd hogy szűz vagy még !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kedves kuleszmulesz!
biztos újdonságot mondok de egy normális lány nem úgy áll hozzá a szexhez mint egy fiú. A kevesebb tesztoszteron miatt kevésbé szexközpontú számunkra a világ, ráadásul ott a fogamzásgátlás problematika. az emiatti félelem tudatosan vagy tudatalatt sztem minden lányban ott van, ezért sokkal jobban meggondoljuk a dolgot. A fogamzásgátlást illetöen,aki biztosra megy az elsősorban tablettát kezd szedni, attól meg csomó nőhet a melledben meg hasonló kedves dolgok. néha már elgondolkodom azon miért is éri meg szexelni a lányoknak....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!