Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Ugye attól még nem lesz bajom?

Ugye attól még nem lesz bajom?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Tegnap megjött a menzeszem, ebbe a hónapba másodszorra! Ezzel nincs gondom, mert szokott igy lenni! Tegnap szexeltem a pasimmal ugy véresen és ma már rettenetesen folyik a vérem! Nem szabadott volna ugy szexelni, hogy vérzek? Ugye nem lesz semmi bajom? 14/L
2010. szept. 2. 20:37
1 2 3 4 5
 31/48 anonim válasza:
Anyádék mire vannak?
2010. szept. 8. 11:57
 32/48 anonim válasza:
Haha ezen jót röhögtem! "nem tudjátok mióta vagyok együtt a sráccal"??? 1éves korod óta vagy mi??? szánalmas vagy!!! látod paraszt!!!! és még ti mondjátok hogy a büdös cigány!!!!
2010. szept. 8. 11:59
 33/48 anonim válasza:
47%

Szija!

Én is 14 éves lány vagyok és képzeld nekem is eszembe jutott a sex persze ez a fiataloknál normális dolog azmár egy külön dolog hogy én nem vesztettem el még!! Én várok 15 éves koromig! De attól mert vlaki 14 évesen SZERETKEZIK semmi baja nem lesz!Vérzés közben viszont tényleg nem jó bnőm igy lett beteg..szóval vigyázz és védekezz ha ezek megvannak akkor semmigond:)a felnőttek meg a nagyszájúak ugysem értik mi megy véghez a testedben!!

2010. szept. 8. 15:21
 34/48 anonim ***** válasza:

"a felnőttek meg a nagyszájúak ugysem értik mi megy véghez a testedben!!"

na ez tetszett, még egy "nagyonokos", igazad van, mi már 20-30 évesen születtünk, nem voltunk fiatalok, gyerekek meg pláne, bennünk nem voltak hormonok, sőt még most sincsenek, és nem is tudjuk mi az a szex a mai napig.

de ha ti már tudjátok, akkor csináljátok csak, és várjuk a következő "lehetek terhes" kérdést

larkin

2010. szept. 8. 15:49
 35/48 anonim ***** válasza:

15:21-re: hát ez jó, tényleg vicces! Larkinnal egyetértek. Mi tényleg nem voltunk 14-15 évesek, nem voltunk kamaszok és nem tomboltak a hormonjaink. A szex sem érdekelt minket, sőt, most, felnőttfejjel is zárdában élünk, és nem foglalkozunk ilyen csúnyaságokkal. :-DDD

Amúgy kedves "14 évesen még nem szexelek, de majd 15 évesen már igen"-kérdező. Talán nem is a 15 éves kort kéne betölteni, hanem megtalálni azt az embert, ki szeretsz, és aki viszontszeret. Amúgy 15 évesen is korai. Tapasztalatlan vagy még, ne adj buta tanácsokat. Tudod, aki túl korán kezdi a nemi életet, annak nagyon nagy az esélye rá, hogy idő előtt kiégjen érzelmileg. Persze, persze, most ezt még nem hiszed/hiszitek el, de majd rájöttök, hogy így van. Vagyis az sem igaz feltétlenül, hogy az ennyi idősen kezdett szexből nem lehetnek bajok. Igen, fizikailag nem, de lelkileg... Szeretkezni 14 évesen? Hát, majd felnőtt fejjel, éretten talán, de össze sem lehet hasonlítani a kíváncsi kiskamaszok "maszatolását" a felnőttek szeretkezésével. A szex ugyanis attól jó igazán, hogy tisztában vagy vele, neked mi esik jól, és a párodnak is, ehhez pedig kell érzelmi érettség is. Az idő múlásával csak jobb és jobb lesz! Talán félreérthető vagyok a megfogalmazással, de szerintem az idősebb korosztály érti, mire gondolok. ;-)

2010. szept. 8. 16:01
 36/48 anonim ***** válasza:

16:01-es "öreg róka" :) mint én

annyit szólnék hozzá az írásodhoz, hogy "Szeretkezni 14 évesen?", 14 évesen max dugni, kefélni, és esetleg szexelni lehet, de szeretkezni nem, a szeretkezés szerintem teljesen másról szól.

larkin

larkin

2010. szept. 8. 16:15
 37/48 A kérdező kommentje:
Miért, akkor szerinted mi kell ahoz, hogy szeretkezésnek lehessen nevezni? Szerintem az pont elég hogy szeretjük egymást!
2010. szept. 8. 17:27
 38/48 anonim ***** válasza:
Kedves Larkin! Tudom, ezért írtam azt, amit. Csak én éppen maszatolásnak hívtam. (Bocs a kamaszoktól.) És ezért tettem kérdőjelet azután, hogy "szeretkezni 14 évesen???"
2010. szept. 8. 17:41
 39/48 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező: elkanyarodtunk a témától, de a lényeg, hogy gyerekek vagytok még! Nem vitázni szeretnék, csupán tapasztaltabb vagyok, mint te.

Ha majd felnőtt leszel, akkor megtudod, mi a különbség a szexelés és az igazi szeretkezés között.

(Pont ezért írtam, hogy az idősebb korosztály érteni fogja, miért írtam ezt.)

2010. szept. 8. 17:46
 40/48 anonim ***** válasza:

oké-oké azokat a kérdőjeleket nem úgy értettem ahogy te, de amúgy osztom a véleményed.

larkin

2010. szept. 8. 18:47
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!