Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Ugye attól még nem lesz bajom?

Ugye attól még nem lesz bajom?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Tegnap megjött a menzeszem, ebbe a hónapba másodszorra! Ezzel nincs gondom, mert szokott igy lenni! Tegnap szexeltem a pasimmal ugy véresen és ma már rettenetesen folyik a vérem! Nem szabadott volna ugy szexelni, hogy vérzek? Ugye nem lesz semmi bajom? 14/L
2010. szept. 2. 20:37
1 2 3 4 5
 11/48 A kérdező kommentje:

Szia angyalom, azért mert te nem szexelsz 14 évesen még nem kéne másokat leszolni, te kis szűz pi.csa! Talán téged senki nem akar megba.szni azért nem szexelsz! Ugyhogy te nekem itt ne osszad az észt!

Ennyi! Pfff

2010. szept. 3. 15:42
 12/48 anonim válasza:
100%

Két lehetőség van...

Egy kis szőke p*csa vagy, vagy egy cigány, akin körbe megy az egész csürhe. Ügyes vagy kislányom! 14évesen. Csak gratulálni tudok. Remélem nem védekeztetek, igaz, ha a második vagy az előzőkből, amiket felsoroltam, akkor nincs rá pénz, ugye?

Ha meg nem, akkor ezer bocsánat, akkor direkt csak k*rva vagy, aki már 20éves korára egy elhasznált rongy lesz, amin csak a srácok szüzességeik elvesztéséért kufircolnak meg.

G.R.A.T.U.L.Á.L.O.K. !!! Ez a mai fiatalság!

2010. szept. 3. 17:36
 13/48 bumbi02 ***** válasza:
falu bicikli:)))xd
2010. szept. 3. 17:54
 14/48 anonim válasza:
deszánalmasvagy:D csakígytovább....(Y)
2010. szept. 3. 20:04
 15/48 bumbi02 ***** válasza:

Szia angyalom, azért mert te nem szexelsz 14 évesen még nem kéne másokat leszolni, te kis szűz pi.csa! Talán téged senki nem akar megba.szni azért nem szexelsz! Ugyhogy te nekem itt ne osszad az észt!

Ennyi! Pfff

erről meg annyit mondanék.. h maga a stilus elárul rólad is egy két infot.. és az h vki 14 évesen még szüz nem azt jelenti h szüz pcsa... jobban becsülendő h ha vki 17 évesen szüz mint az aki 14 évesen már elvesztette...gondolom pasid meg vmi 18-19 éves akinek csak arra kellettél hogy szex legyen? sacc per kb..

2010. szept. 3. 20:15
 16/48 anonim válasza:

Szép oltások, és abszolút jogosak! :D

Kösz, hogy leírtátok helyettem is a lényeget!

A 17:36-os "két lehetőség van" a kedvencem, rögtön erre gondoltam én is.

A kérdezőben az a legrosszabb, hogy még csak nem is érti, miért oltjuk le, és soha nem is fogja, mert már az I.Q. osztásnál is megszökött kefélni!!

Mi pedig már csak annak drukkolhatunk, hogy legalább szaporodni nem fog, bár a realitás talaján megmaradva: szerintem erre nem sok esély van.

2010. szept. 3. 21:54
 17/48 anonim ***** válasza:
100%

Ez mekkora gáz már! Úristen! Hogy valaki még büszke is legyen arra, hogy 14 évesen már nem szűz! Esze a leányzónak nem sok van, a szexhez nem ért, de azért kefélni már tud, mint a nyúl. Azért írtam direkt ilyen vulgárisan, mert a stílusából és a hozzáállásából azt a következtetést vontam le, hogy a valódi, igazi szeretkezéshez olyan kevés köze van, mint nekem az agysebészethez. Az ilyen kis lotyók még be sem töltik a 20-at, és már úgy szét lesznek k***va, hogy a pasiknak elmegy tőle a kedvük. Azért oltogat mást, mer az illető 14 évesen még szűz? Az eszem megáll! Hát, felhomályosítalak: az általad említett lány nem azért nem szexel - ez is milyen szó már - ennyi idősen, mert nem akarja senki megfektetni, hanem mert nem egy olcsó k*, és tisztában van vele, hogy teljesen felesleges elsietnie. Ha eljön az ideje, ő majd szeretkezni fog, míg te csak szexelni. A kettő ugyanis nem ugyanaz.

A kérdésedre pedig annyit, hogy ha félsz attól, hogy valami bajod lesz, menj el orvoshoz! (Amúgy nem valószínű, hogy bajod lenne.) Ha a szexhez elég nagy vagy, akkor a nőgyógyász sem akadály, ugye, te nagyokos? Arról nem is beszélve, hogy ha már nemi életet élsz, akkor nem árt legalább évente szűrésre menned.

Amúgy meg mielőtt azt hinnéd, nem tartozom a korosztályodhoz.

2010. szept. 3. 22:32
 18/48 anonim válasza:
14 évesen???normális vagy ember?? menstruáció alatt.. gartulálok. el sem hiszem h a férfinak annyira izgató az a látvány... a nő más, ő már látott párszor ilyet, de egy férfinak... áááá
2010. szept. 4. 01:17
 19/48 anonim válasza:
szerintem büszke lehet rá h 14 évesen még szűz!!! biztos egy cigány vagy akin már végig ment egy egész csürhe. csak gartulálni tudok. ilyen korán kezded, soha nem fogod igazán élvezni a szexet de a te életed.
2010. szept. 4. 01:19
 20/48 anonim válasza:

egyetértek a többiekkel

14/L

2010. szept. 4. 10:01
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!