Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Ugye attól még nem lesz bajom?

Ugye attól még nem lesz bajom?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Tegnap megjött a menzeszem, ebbe a hónapba másodszorra! Ezzel nincs gondom, mert szokott igy lenni! Tegnap szexeltem a pasimmal ugy véresen és ma már rettenetesen folyik a vérem! Nem szabadott volna ugy szexelni, hogy vérzek? Ugye nem lesz semmi bajom? 14/L
2010. szept. 2. 20:37
1 2 3 4 5
 21/48 A kérdező kommentje:
A K.URVA anyját mindenkinek aki itt oltogat! Ti rasszista gec.iládák! Jah és nem vagyok roma!
2010. szept. 4. 13:49
 22/48 A kérdező kommentje:
Meg ti azt sem tudjátok mióta vagyok együtt a sráccal! Szánalmas, lotyók!
2010. szept. 4. 13:50
 23/48 A kérdező kommentje:

Jah és még annyit, hogyha esetleg olvasnátok, a Ki hány évesen vesztette el kérdéseket, akkor rájönnétek, hogy a mai lányok 8%-a ennyiidősen már bőven nem szűz! Idióták!

CHHÖ

2010. szept. 4. 13:53
 24/48 anonim ***** válasza:
100%
Bicskanyitogató a stílusod, "nagylány". Kikérem az itt jelenlévő nőtársaim nevében, hogy lelotyózz minket! Mégis kinek képzeled te magad? Amúgy nem is azon buktak ki szerintem leginkább, hogy ennyi idősen nem vagy szűz, hanem, hogy a negatív kritikákat ilyen mocskos hangnemben kommentálod. Intelligensen nem lehet? Te most komolyan úgy gondolod, hogy attól vagy nagylány, hogy 14 évesen szexelsz? Ja, és hogy a lányok 8%-a nem szűz ennyi idősen? Ez elég szomorú, de még sok víznek kell lefolynia a Dunán, hogy erre egyszer rájöjj. Ez valamim verseny? Az meg végképp mindennek a teteje, hogy úgy beszélsz egy másik, veled egykorúról, hogy azért szűz, mert biztos nem akarják (sic!) "megb*ni". Hát, ha neked az okoz örömet, hogy téged meg akarnak b*ni, akkor tudlak sajnálni. Én sem akarnám, hogy valaki meg akarjon "b*ni". Pedig többet láttam, mint te, öcsisajt. Semmit nem tudsz a szexről és az érzelmekről. Ja, ha pedig nem tetszik az itt kommentelők véleménye, még mindig ott a google. Milyen érdekes, én évekkel azelőtt, hogy elvesztettem volna a szüzességemet, elméletben tudtam majd' mindent a szexről, még a menstruáció alatt folytatott nemi aktusról is. Innentől kezdve nem voltak hülye kérdéseim, amikor már élesben ment a dolog. Megkérdezhetem, hogy szerelmes vagy-e a barátodba? Vagy csupán k*a felnőttes, hogy téged már ennyi idősen húzogatnak? Amúgy ennyi idősen nemigen számít, hogy mennyi ideje vagy együtt a fiúval; a szexhez fiatal vagy, és ez leginkább a reakcióidon látszik. Amúgy hidd el, emiatt a tény miatt itt senki nem fog eret vágni magán. Idejöttél, hogy tanácsot kérj. A válaszaidból egy szexhez éretlen lány képe rajzolódott ki. Amikor ezt elmondták neked, és figyelmeztettek arra, hogy talán nem jó irányban haladsz, akkor meg lelotyózol mindenkit. Hogy is van ez?
2010. szept. 4. 15:35
 25/48 A kérdező kommentje:
Igen, szerelmes vagyok belé Őrülten!
2010. szept. 4. 19:43
 26/48 A kérdező kommentje:

A lotyózás pedig azoknak szól aki oltogat!

Pff

2010. szept. 4. 19:44
 27/48 anonim ***** válasza:

Értelek én. Amúgy tudod, mit jelent maga a szó? Csak mert nem megfelelő szövegkörnyezetben használod.

Egyébként inkább megmosolyogtató, amit írsz, hiszen ennyi idősen minden kamasz ilyen lázadozó, lobbanékony, és persze minden felnőtt hülye, ugye? Bár azért az ordenáré stílus nem hiszem, hogy kamaszkori sajátosság lenne. Szóval lotyó, aki nem ért azzal egyet, hogy ennyi idős kislányoknak nem kellene szexelniük? Mert kislány vagy, még ha biológiailag nem is. :-)

Szép dolog, ha szerelmes vagy, pláne, ha őrülten - ennyi idősen én is az voltam -, de talán éppen ezért, ha már belekezdtél a szexbe, akkor ha mást nem, akkor ott a net, olvass utána a dolgoknak. Sőt, még a nőgyógyászt is megkérdezheted, ha valami nem tiszta.

2010. szept. 5. 00:58
 28/48 A kérdező kommentje:
Köszönöm, te legalább nem szidsz! :)
2010. szept. 5. 15:49
 29/48 anonim ***** válasza:

Azért volt rá példa, lássuk be. (Csak mivel nem írja ki a nevemet, ezért nem tudhattad, hogy én voltam.) Nem állítom be magam tökéletesnek. Ha idősebbek oltogatnak, akkor hidd el, hogy leginkább féltésből teszik. (Már a normálisabbja.)

A menstruáció alatt szex önmagában nem tilos, csak nagyobb a fertőzésveszély. Erre figyelned kell.

2010. szept. 5. 22:58
 30/48 bumbi02 ***** válasza:
most azért elküldtél minket a kva anyánkba mert megmondtuk a véleményünk? azt hogy 14 évesen inkább a felvételikkel kéne törödnöd és nem a szex-szel.. vagy ha már azzal foglalkozol legalább kicsit előtte tájékozódnál és nem utána?? bocsánatodért esedezem...
2010. szept. 6. 18:55
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!