Ugye attól még nem lesz bajom?
Jah és még annyit, hogyha esetleg olvasnátok, a Ki hány évesen vesztette el kérdéseket, akkor rájönnétek, hogy a mai lányok 8%-a ennyiidősen már bőven nem szűz! Idióták!
CHHÖ
A lotyózás pedig azoknak szól aki oltogat!
Pff
Értelek én. Amúgy tudod, mit jelent maga a szó? Csak mert nem megfelelő szövegkörnyezetben használod.
Egyébként inkább megmosolyogtató, amit írsz, hiszen ennyi idősen minden kamasz ilyen lázadozó, lobbanékony, és persze minden felnőtt hülye, ugye? Bár azért az ordenáré stílus nem hiszem, hogy kamaszkori sajátosság lenne. Szóval lotyó, aki nem ért azzal egyet, hogy ennyi idős kislányoknak nem kellene szexelniük? Mert kislány vagy, még ha biológiailag nem is. :-)
Szép dolog, ha szerelmes vagy, pláne, ha őrülten - ennyi idősen én is az voltam -, de talán éppen ezért, ha már belekezdtél a szexbe, akkor ha mást nem, akkor ott a net, olvass utána a dolgoknak. Sőt, még a nőgyógyászt is megkérdezheted, ha valami nem tiszta.
Azért volt rá példa, lássuk be. (Csak mivel nem írja ki a nevemet, ezért nem tudhattad, hogy én voltam.) Nem állítom be magam tökéletesnek. Ha idősebbek oltogatnak, akkor hidd el, hogy leginkább féltésből teszik. (Már a normálisabbja.)
A menstruáció alatt szex önmagában nem tilos, csak nagyobb a fertőzésveszély. Erre figyelned kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!