Mennyire fajdalmas az elso sex?
mi is többször nekiálltunk,de jónéhányszor beparáztam,h fáj. aztán egyszer nagyon kívántuk egymást és én is elég elszánt voltam.
nekem is fájt meg vérzett,de hidd el ki lehet bírni. az akkor nem olyan fájdalom,mert közben kellemes is a dolog,főleg ha a fiu figyelmes és gyengéd veled. az a lényeg,h a srác figyeljen rád és elengedd magad
hát én is tisztában voltam hogy nagyon fog fájni de hogy ennyire...szegény barátom tágítgatott de mondta h "ez biza fájni fog eléggé" :D
próbált finomkodni nagyon feszített,egész testemben fájdalom volt kb 10 percig ment ez h éppen h betette,
végül mondtam h "rakja má be,mert így is nagyon szenvedek és nincs kedvem már ígysem hozzá"
akkoris finomkodott de húztam magamhoz nagyon és sikerült becsusszania,a fájdalomtól kapkodtam a levegőt és nem az élvezettől,amúgy nedves voltam ahogy lennie kell.
közben arra gondoltam h húúúú végre átestem és menjen már el.....el is ment hamar,mondta h neki is fájt
viszont vérezni semmit szerencsére...pedig azt gondoltam h ilyen fájdalomtól tuti folyok,nem így lett
csak kb 2 napig furán fájt hasam és nem igazán tudtam ülni :D:D:D de jó volt az egész ,már így visszagondolva :D:D
szüz lányok figyelem.:D ne féljetek..nyugi van.. nagyon fontos hogy megbizható partnerrel csináljátok az elsőt..nagyon de naagyon fontos.. és az is, hogy érzelemből történjen az egész. Ha nincs meg a szerelem köztetek, akkor persze hogy szar...
És igen, fájdalmas tud lenni az első. Nekem borzasztóan fájt.. én sirtam is kábé már vagy az ötödik próbálkozásánál, mivel nagyon túlakartam már esni az egészen. Lazuljatok el amennyire csak lehetséges, tudom hogy ez baromi nehéz... de gondoljatok arra, hogy a barátotok szeret titeket, és vigyáz rátok. Az elején életem legrosszabb éjszakájának tünt, de később rájöttem, a legszebb volt. :)
Gyors mozdulattal essetek túl rajta, aztán már élvezni is lehet.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!