Mennyire fajdalmas az elso sex?
Aha, hát én is kínlódtam vele első körben vele.
Aztán végülis a srác egy hirtelen mozdulattal átszakította. Az csak olyan volt mintha megcsípett volna valami. De neki is fájt egy pillantra :) Aztán meg ömlött a vér belőlem, de az már nem fájt. Akkor már csak így nevettem hogy, na végre már nem vagyok szűz :)
Sokan azt mondják meg sem érzik azt hogy átszakad nekik, de nekem biztos vastag lehetett. Szerintem ha akkor ez a srác nem durvul be, akkor még mindig szűz lennék.
Finomkodva nem lehet átszakítani, nekem legalábbis nem lehetett az tuti :)
egy ismerősöm elájult a fájdalomtól az első együttlétük alatt... a fiú halálra rémült. még a mentőket is kihívta. :S
az volt a legroszabb éjszakájuk :S
nekem is iszonyatosan fájt, kérdező :/ és én is pontosan úgy éreztem, ahogy te! :D pedig nagyon be voltam nedvesedve, nagyon óvatos, és gyengéd volt, mégsem sikerült... körülbelül 2 hétig (nem folyamatosan persze:D) sz*rakodtunk, hogy be tudjam őt fogadni... hát így van ez :D
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!