Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Mennyire fajdalmas az elso sex?

Mennyire fajdalmas az elso sex?

Figyelt kérdés
A tegnap probaltuk a baratommal de nekem borzasztoan fajt s nem engedtem h beljeb nyomja....ugy erztem mintha a boromet szakitanak, amugy tudom h at kell szakadjon a szuzhartya de ez ennyire fajdalmas?
2010. aug. 30. 07:22
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:

Aha, hát én is kínlódtam vele első körben vele.

Aztán végülis a srác egy hirtelen mozdulattal átszakította. Az csak olyan volt mintha megcsípett volna valami. De neki is fájt egy pillantra :) Aztán meg ömlött a vér belőlem, de az már nem fájt. Akkor már csak így nevettem hogy, na végre már nem vagyok szűz :)

2010. aug. 30. 07:41
 2/18 anonim ***** válasza:

Sokan azt mondják meg sem érzik azt hogy átszakad nekik, de nekem biztos vastag lehetett. Szerintem ha akkor ez a srác nem durvul be, akkor még mindig szűz lennék.

Finomkodva nem lehet átszakítani, nekem legalábbis nem lehetett az tuti :)

2010. aug. 30. 07:46
 3/18 anonim ***** válasza:
69%
ismerek olyat aki belehalt!
2010. aug. 30. 09:44
 4/18 anonim ***** válasza:

egy ismerősöm elájult a fájdalomtól az első együttlétük alatt... a fiú halálra rémült. még a mentőket is kihívta. :S

az volt a legroszabb éjszakájuk :S

2010. aug. 30. 10:11
 5/18 anonim válasza:
szegények :S
2010. aug. 30. 11:57
 6/18 anonim válasza:
az előző a 10:11-nek ment :)
2010. aug. 30. 11:57
 7/18 anonim ***** válasza:

nekem is iszonyatosan fájt, kérdező :/ és én is pontosan úgy éreztem, ahogy te! :D pedig nagyon be voltam nedvesedve, nagyon óvatos, és gyengéd volt, mégsem sikerült... körülbelül 2 hétig (nem folyamatosan persze:D) sz*rakodtunk, hogy be tudjam őt fogadni... hát így van ez :D

17/L

2010. aug. 30. 14:27
 8/18 HerevErik válasza:
60%
Mond meg neki, hogy nyaljon ki, mint hülye gyerek a hurkás tepsit ... Ha akkor sem sikerül szólj bátran, szerzek egy ütvefúrót!
2010. aug. 30. 15:58
 9/18 anonim ***** válasza:
Szia. Nekem is borzasztóan fájt az első! Azt nem tudom, hogy pontosan mikor szakította át, mert végig nagyon fájt. Csak könyörögtem magamban, hogy menjen már el! De legalább megvolt. :) Ja, és véreztem közben rendesen. :(
2010. aug. 30. 21:37
 10/18 anonim ***** válasza:
nekem nem fájt csak egy kicsit feszített, de azt szeretem
2010. aug. 31. 20:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!