Szules utan az elso szeretkezes fajdalmas volt nektek?
Figyelt kérdés
2009. okt. 1. 12:29
1/11 anonim válasza:
Hajjajajaj!És nem csak az első!Rosszabb volt,mint mikor a szüzességemet elveszítettem.
2/11 anonim válasza:
nekem nem. úgy féltem, életemben először vettem síkosítót ahogy kell, hogy jaj mi lesz. aztán meg nem lett semmi, síkosító se kellett, és jó volt. mondjuk mi 8 hetet vártunk, elég durva szülésem volt.
3/11 A kérdező kommentje:
En lassan 8 hete hogy szultem, de nem merem eroltetni meg mert nagyon faj. A ferjem megerto, inkabb engem zavar a dolog. Koszi a valaszokat. Jo babazast.
2009. okt. 1. 12:37
4/11 anonim válasza:
nekem hónapokig. Két helyen vágták a gátat és nehezen gyógyult. Aztán meg azért is mert nem volt kellő vágyam se a dologhoz és száraz maradtam, mint a tapló. De mostmár szuper, jobb mint szűz korában. :D
5/11 anonim válasza:
Én is 8 hete szültem. Paráztam,hogy fájni fog de szerencsére nem fáj sőt......... : )
6/11 anonim válasza:
Nekem kb 4 hónap volt amire ugyanolyannak éreztem magam belül mint korábban. Szerintem a 6 hét alatt nem tökéletesen gyógyulnak el a sebek. Fájt ha intenzívebben csináltuk sokáig.
7/11 anonim válasza:
Nekem az első 8-10 alkalom olyan szűzlányos volt. A behatolás fájt egy pillanatra, de utána elmúlt, majd a behatolás sem fájt.
8/11 anonim válasza:
SZia! Nálam szerencsére az ijedtség nagyobb volt mint a fájdalom. Eleinte maga a behatolást éreztem, de nem fájt, aztán ez is elmúlott. Egyébként a síkosító tényleg sokat segít.
9/11 anonim válasza:
Nem fájt, de kellemetlen volt. A síkosítót kidobtam, mert csípett. Szóval az első nem volt kellemes. De 2-3 alkalom után belejöttem, azóta jobb, mint szülés előtt volt. Csak ritkább :-((
Pedig vágtak is, meg szét is szakadtam, volt hematómám, meg ami kellett, de jobban tartottam tőle, mint amilyen kellemetlen volt végül.
10/11 anonim válasza:
Nem csak az első fájt...utána még pár alkalommal, de mindig jobb lett, és most már nem fáj. 2 hónapja szültem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!